Απαντάει με μεταγραφή-βόμβα ο Μαρινάκης σε όσα του χρεώνουν

αλήθεια, πάντως, είναι ότι στον Πειραιά τους έχει ζώσει η ανησυχία. Θεωρούν ότι όλα όσα γίνονται στοχεύουν απευθείας στον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», με στόχο να τον απομακρύνουν από τον χώρο.
Ο Μαρινάκης, πάντως, διαβεβαίωνε τους συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να λυγίσει από τις επιθέσεις που του γίνονται. Τόνιζε, μάλιστα, ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, τόσο από νομικής πλευράς, αλλά και σε γενικό πλαίσιο, ώστε να προστατέψει το προφίλ του, αλλά «κυρίως την ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο στόχος τους».
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έδωσε εντολή να βρεθεί ένα μεγάλο όνομα που θα λειτουργήσει και ως κράχτης και παράλληλα θα συσπειρώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά έχει ήδη αρχίσει και οι πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας ανέφεραν ότι μπορεί να σκάσει σύντομα η βόμβα, ώστε να προλάβει η ομάδα του Πειραιά κάθε αρνητική εξέλιξη.
Προβληματισμός στα αποδυτήρια
Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάντως, μοιάζει ήδη με καζάνι που βράζει. Οι πρώτες σκέψεις για κινητοποιήσεις έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι από συνδεσμίτες που ανησυχούν μήπως επιβληθούν στην ομάδα τους κυρώσεις ανάλογες με εκείνες που καταγράφηκαν στην Ιταλία όταν ξέσπασε το «καλτσιόπολις». Ένα ανάλογο σκάνδαλο, το οποίο οδήγησε στη Β’ Εθνική ακόμα και τη Γιουβέντους, από την οποία μάλιστα αφαιρέθηκαν κάποια Πρωταθλήματα.
Ανήσυχοι εμφανίζονται και αρκετοί παίκτες, αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κυρίως επειδή κυκλοφόρησε η φημολογία ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα χάσουν το δικαίωμα της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μία διοργάνωση που λειτούργησε ως μαγνήτης τόσο για την παραμονή του βάσκου τεχνικού, όσο και δέλεαρ για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό κάποιοι από τους μεταγραφικούς στόχους. Από την ΠΑΕ, πάντως, προσπάθησαν να στείλουν καθησυχαστικά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Διαβεβαίωναν, μάλιστα, παίκτες και προπονητή πως δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Με το ίδιο επιχείρημα. «Δεν προκύπτει η παραμικρή συμμετοχή σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες».
Οι Σέρβοι και ο Σάντσες
Πέρα από τη βόμβα που θέλει να πυροδοτήσει ο Μαρινάκης, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τη μεταγραφική δραστηριότητά τους χωρίς να επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Το παιδομάζωμα στη Σερβία ερμηνεύεται ως επένδυση στο μέλλον και υπάρχουν αρκετοί στο Λιμάνι που εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι τουλάχιστον οι Κατάι και Τζόρτζεβιτς μπορούν να εξελιχθούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε μία διετία να απασχολούν τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός κυνηγά τα τεράστια οικονομικά οφέλη από την επένδυση σε μία αγορά στην οποία υπάρχουν ταλέντα, αλλά και παράλληλα γίνεται εξαιρετικό προμόσιον από ατζέντηδες που έχουν προσβάσεις στα κορυφαία κλαμπ της ηπείρου μας.
Η εβδομάδα που έρχεται, πάντως, θα ‘ναι η καθοριστική για τον Κάρλος Σάντσες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να κλείσουν ραντεβού με τους παράγοντες της Βαλενσιέν για να τελειώσουν το γρηγορότερο τη μεταγραφή. Μία σκέψη που ακούστηκε, μάλιστα, θέλει την προσφορά στη γαλλική ομάδα να περιλαμβάνει και έμψυχα ανταλλάγματα, πέρα από τα 2,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα προτείνουν στη Βαλενσιέν και τον δανεισμό του Ματ Ντάρμπισιρ, καθώς οι προσφορές που έχουν δεχθεί για τον άγγλο επιθετικό από την πατρίδα του δεν κρίνονται ικανοποιητικές και έτσι σκέφτονται να τον εκμεταλλευθούν με διαφορετικό τρόπο.


Σχολιάστε εδώ