Ανεβάζει τους τόνους ο Αδαμίδης, που ελπίζει πλέον στο Πρωτάθλημα

Οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεβάζουν τις μετοχές της ΑΕΚ και δημιουργούν αισιοδοξία ότι η επόμενη σεζόν μπορεί να ‘χει κιτρινόμαυρο χρώμα. Ειδικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ότι η ομάδα του μπορεί με τις κατάλληλες κινήσεις να χτυπήσει τον τίτλο της επόμενης σεζόν, καθώς εκτιμά ότι δύσκολα θα αποφύγουν τις κυρώσεις οι ομάδες των οποίων οι παράγοντες εμπλέκονται στην έρευνα για τα στημένα παιχνίδια. Στόχος του Αδαμίδη είναι να πείσει τους μετόχους της Ένωσης, αλλά και τους οπαδούς, ότι αξίζει η επένδυση αυτήν την περίοδο, διότι δημιουργούνται διαφορετικές συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη εξαιτίας της δράσης του κυκλώματος», τονίζουν οι συνεργάτες του προέδρου στην προσπάθειά τους να στηρίξουν με επιχειρήματα την άποψη ότι «σε ένα καθαρό Πρωτάθλημα και μέσα σε υγιές περιβάλλον, δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους ανταγωνιστές μας και μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα».
Οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν πολλά και στους κλυδωνισμούς που θα προκαλέσουν στις άλλες ομάδες, και ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό, όσα βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Κάποιοι στην ΑΕΚ εκφράζουν αμφιβολίες ακόμα και για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», αν εξακολουθήσουν να βγαίνουν αρνητικά στοιχεία για την ομάδα του Πειραιά από τις έρευνες των εισαγγελικών αρχών.
Επισπεύδει τις μεταγραφές
Είναι σαφές, πάντως, ότι ο Αδαμίδης θέλει να εξασφαλίσει χρήματα για την πραγματοποίηση 4-5 μεταγραφών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ. Κυρίως, όμως, θα αποτρέψουν τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βλέπει τις επιλογές του να χάνονται η μία μετά την άλλη. Η αύξηση της προσφοράς στον Κάλα και στην Ουντινέζε για τον Μπέλεκ επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» μπήκε και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας, με τις πιθανότητες απόκτησής του να αυξάνονται σημαντικά μετά την εμπλοκή και παραγόντων της Κέρκυρας στην ιστορία με τους στημένους αγώνες. Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» θα ανεβάσουν την προσφορά τους για τον Γιώργο Γεωργιάδη στα 400.000 ευρώ, επειδή ο νεαρός διεθνής αποτελεί τον βασικό στόχο τους από την ελληνική αγορά.


Σχολιάστε εδώ