Στον ΠΑΟΚ θέλουν Μάρσαλ, αλλά φοβούνται τον Ολυμπιακό

Η παραμονή του Σούλη Μαρκόπουλου και του Ρόουλ Μάρσαλ είναι οι προτεραιότητες που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Ο Μιχάλης Κανωτάς και ο Νίκος Σταυρόπουλος έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους για επέκταση της συνεργασίας με τον έλληνα τεχνικό και τον αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά» που αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Α1. Ανάλογη είναι η βούληση και του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στην ΚΑΕ με το απαραίτητο σκριν του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Κι αν με τον Μαρκόπουλο εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να βρουν άκρη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον Μάρσαλ μπερδεύονται τα πράγματα, διότι ο Αμερικανός μπήκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Με δεδομένη την οικονομική ισχύ των «ερυθρολεύκων», ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει να χάσει το στήριγμά του.
Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, σχεδιάζουν να χτυπήσουν για άλλη μία φορά την πόρτα του Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο οποίος, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο NBA για πρώτη φορά στην καριέρα του, σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην Ελλάδα και ενδεχομένως να «ψηθεί» να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ