Ο Γόντικας βγάζει στο σφυρί Κατσουράνη και Καραγκούνη

Οι δύο διεθνείς μέσοι, ωστόσο, διεμήνυσαν στον Γόντικα ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κουρέψουν τις απολαβές που προβλέπονται στα συμβόλαιά τους. Γι’ αυτό και ο παράγοντας του «τριφυλλιού» ζήτησε από μάνατζερ να του φέρουν προτάσεις για τους δύο παίκτες.

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε στον καθημερινό Τύπο ανέφερε ότι ο Κατσουράνης προτάθηκε στην Άιντραχτ στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας, η οποία μπορεί να συμπεριλάβει και τον Φάνη Γκέκα, τον οποίο θέλουν στην Παιανία.

Αλλά κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Πατρινό και στο μάτι της Μπολόνια, η οποία έχει έφεση στους έλληνες παίκτες, καθώς στο παρελθόν έπαιξε εκεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης και πρόσφατα ο Βαγγέλης Μόρας.

Με τον Καραγκούνη τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα. Κυρίως επειδή το συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό με βάση και την ηλικία του. Αλλά οι «πράσινοι» ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν έχουν απαιτήσεις για την παραχώρηση του έμπειρου παίκτη. Απλώς θέλουν ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιό του.

Φουλάρει για Τάτο

Με την πρώτη παραχώρηση ποδοσφαιριστή, πάντως, ο Γόντικας θα φουλάρει για την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής. Ο Τάτο του Ατρόμητου αποτελεί τον πρώτο στόχο, καθώς με τον Γεωργιάδη υπάρχει και η εμπλοκή της ΑΕΚ.

Ανάμεσα στους Περιστεριώτες και τους «πράσινους» παρατηρείται ένα χάσμα, αλλά με τα κατάλληλα έμψυχα ανταλλάγματα, όπως ο Σίλβα Κλέιτον, ο Γόντικας εκτιμά ότι μπορεί να αποσπάσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ποντάρει, βεβαίως, και στις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Γιώργο Σπανό.

Σε μπελά, πάντως, βάζει τον Γόντικα και ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός θέλει να μείνει στην Αθήνα επειδή έρωτας είναι η αιτία. Αν πάντως αποχωρήσει ο Λέτο, τότε οι «πράσινοι» θα επανεξετάσουν την περίπτωση του Αμπντούν.

Αρκεί φυσικά να περιορίσει σημαντικά τις απαιτήσεις του ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αρχικά ζητούσε περίπου 2 εκατ. ευρώ, επειδή υπολόγιζε ότι θα έμπαινε στο κόλπο και ο Ολυμπιακός. Αλλά με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πάρει αποστάσεις, ο Γόντικας ελπίζει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Καβάλα και να πάρει τον Αλγερινό στην Παιανία.


Σχολιάστε εδώ