Η ώρα της αφύπνισης του έλληνα πατριώτη

Έφτασε ο καιρός να καταλάβουμε, για να αφυπνιστούμε, ότι μας κλέβουν τη ζωή. Τι ζωή όμως μπορεί να έχεις στο σημερινό οικονομικό σύστημα; Στην πραγματικότητα σε αναγκάζουν να αγοράσεις ζωή. Τι ζωή όμως μπορείς να αγοράσεις όταν είσαι άνεργος ή των 300 ευρώ; Να λοιπόν γιατί μας κλέβουν. Γιατί ξέρουν ότι με τα λεφτά αγοράζεις ζωή. Αγοράζεις σπίτι, μπορείς να παντρευτείς και να αγοράσεις υγεία, προστασία, ασφάλεια.
Πώς άραγε θα πεις σε κάποιον να μη ζήσει; Αργά ή γρήγορα θα αφυπνιστεί, θα ξεσηκωθεί και θα ζητήσει τα αυτονόητα. Να ζήσει. Και για να μπορέσει να ζήσει πρέπει να γκρεμίσει όλους αυτούς τους ανεπάγγελτους κληρονόμους πολιτικούς, αλλά επαγγελματίες της πολιτικής, που ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους.
Αυτούς που ορκίζονται να υπηρετούν το Σύνταγμα, που λέει πως η εργασία είναι δικαίωμα, όπως η ελευθερία, η Δικαιοσύνη, η κατοικία και η παιδεία. Είναι λοιπόν δικαίωμα του αγανακτισμένου πολίτη να τους γκρεμίσει για να ζήσει. Είναι δικαίωμά του να πιστεύει ότι κάτι καινούργιο μπορεί να ανατείλει για τα παιδιά του και την Ελλάδα μας που εξαρτάται μόνο από αυτόν και τους δημοκρατικούς πολίτες που δεν είναι κληρονόμοι δυναστειών.
Θεόδωρος Ανδρεάκος
Ομότιμος καθηγητής,
Πρόεδρος Φίλων
Εθν. Αντίστασης


Σχολιάστε εδώ