Το παρακράτος είναι εδώ…

Μια χαρά πάμε…
Όπισθεν ολοταχώς…
Μέρες του παρακράτους επαναφέρει ο… επαναστάτης δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Τότε που η Αστυνομία απαγόρευε τις συγκεντρώσεις… Το ίδιο ζήλωσε ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, που τον στήριξε και επομένως χρεώνεται τις σημερινές επιλογές του δημάρχου Θεσσαλονίκης, που απαγόρευσε τη συγκέντρωση του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους.
Με φετφά που έβγαλε
ο κ. Μπουτάρης θα αποφασίζει το πού θα γίνονται οι συγκεντρώσεις… Σε χωράφια εκτός πόλης. Κάνει πάντως εντύπωση, κύριε δήμαρχε, πώς ακόμη δεν πήρατε τους… κρανοφόρους σας να διώξετε τους «Αγανακτισμένους» από τον Λευκό Πύργο.
Καλή θα ήταν και η ιδέα να σας μετακαλούσε ο συνάδελφός σας της πρωτεύουσας κ. Καμίνης για να απαγορεύσετε και τις συγκεντρώσεις των χιλιάδων λαού στο Σύνταγμα.
Και από κει σας ανοίγετε, κύριε Μπουτάρη, μέλλον λαμπρό. Θα σας καλέσουν και στην Ισπανία για να καθαρίσετε τις πλατείες από τους παράνομους που έχουν επί μέρες κατασκηνώσει και διαδηλώνουν για τη ζωή τους, νέα παιδιά, που δεν βρίσκουν δουλειά και οικογένειες που δεν τα βγάζουν πέρα… Βέβαια, αυτά δεν σας απασχολούν. Μια ζωή τα είχατε όλα έτοιμα…


Σχολιάστε εδώ