Κράχτης ο Μπόλονι για ΠΑΟΚ σε Ρουμανία, Γαλλία, Πορτογαλία

Μαζί του, άλλωστε, παίζουν και οι δύο τα ρέστα τους ύστερα απ’ όσα συνέβησαν το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το θετικό για τον «Δικέφαλο» είναι ότι ο Μπόλονι μπορεί να λειτουργήσει ως κράχτης για ταλέντα στην Πορτογαλία και στη Γαλλία, όπου έχτισε καλό όνομα ως προπονητής, αλλά και στην πατρίδα του, τη Ρουμανία.

Ο Ζαγοράκης, άλλωστε, ποντάρει πολλά στην ανακάλυψη παικτών με τις προδιαγραφές του Βιεϊρίνια, δηλαδή νεαρών και φθηνών, που μπορούν να εξελιχθούν, ώστε να αποκτήσουν αξία μεταπώλησης. Και οι τρεις αυτές χώρες διαθέτουν ταλέντα, καθώς δουλεύουν σωστά στις μικρές ηλικίες, και με τον Μπόλονι ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να αποκτήσει κάποιους παίκτες που μπορούν να γίνουν στο μέλλον σαν τον Βιεϊρίνια.

Στις συζητήσεις με τον Μπόλονι αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει έναν σέντερ φορ. Κάποιες πηγές θέλουν τον Νικουλάε να μετακομίζει από την Καβάλα, όπου αγωνιζόταν πέρυσι, ενώ άλλοι επιμένουν ότι το κρυφό χαρτί του Ζαγοράκη είναι ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο γνωρίζει ο ρουμάνος τεχνικός από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης προ διετίας.


Σχολιάστε εδώ