Στον Ολυμπιακό κάτι τρέχει με τον Τοροσίδη

Ακόμα, βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοικτές όλες τις υποθέσεις τους, αλλά στον Πειραιά εκφράζουν την πεποίθηση ότι το παζλ θα συμπληρωθεί πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όπως είναι και η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε. Φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αναζητήσει τον Αύγουστο ένα κερασάκι για να βάλει στην τούρτα και να κερδίσει τις τελευταίες εντυπώσεις, απαντώντας στις όποιες μεταγραφικές κινήσεις κάνει ο Παναθηναϊκός. Αλλά τα βασικά εργαλεία που έχει ζητήσει ο ισπανός τεχνικός θα γίνει αγώνας δρόμου να βρεθούν στου Ρέντη από τον Ιούλιο.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν να λύσουν και ορισμένα εσωτερικά ζητήματα. Πολύ σημαντική είναι η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη. Αν και αρχικά είχε γίνει προαναγγελία της επέκτασης συμβολαίου στον έλληνα μεσοαμυντικό, στην πορεία παρουσιάστηκε χάσμα ανάμεσα στην προσφορά των «ερυθρολεύκων» και στις απαιτήσεις του παίκτη.

Επίσης στην πλατεία Αλεξάνδρας κυοφορείται δυσφορία για κάποιες κινήσεις του μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Τοροσίδη και έτσι η ανανέωση συμβολαίου πάει πίσω, αν και πολλοί εκτιμούν ότι μπορεί να μη γίνει επέκταση, αλλά να βγει ο παίκτης στο σφυρί.


Σχολιάστε εδώ