Παίρνει σκούπα ο Χιμένεθ με τις ευλογίες του Αδαμίδη

Στην Ένωση υπάρχουν παίκτες όπως οι Λεονάρντο και Μπερνς που έχουν μπει στη μαύρη λίστα του ισπανού τεχνικού, αλλά κυρίως του Σταύρου Αδαμίδη. Ο Χιμένεθ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση, σε σημείο που οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι οι επιθυμίες του Αδαμίδη γίνονται πολλές φορές πράξη από τον προπονητή της ομάδας. Τόσο ο Λεονάρντο, όσο και ο Μπερνς έχουν ζητήσει από τους εκπροσώπους τους να τους βρουν άλλο σύλλογο για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Για τον Βραζιλιάνο υπάρχει η προοπτική του Άρη, όπου ο Σάκης Τσιώλης τον εκτιμά, καθώς έχουν συνεργαστεί και στον Λεβαδειακό.

Από τους Θεσσαλονικείς, ο Χιμένεθ θέλει τον Τόνι Κάλβο και μια ανταλλαγή ενδεχομένως να άφηνε τους πάντες ικανοποιημένους.

Ερώτημα ο Σάχα
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, βέβαια, θα εξαρτηθεί από το θέμα του Νάτσο Σκόκο. Για τον Αργεντινό έχουν έρθει προτάσεις, αλλά δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων». Αν τελικά μείνει ο Σκόκο, οι άνθρωποι της Ένωσης θα υποχρεωθούν να αναζητήσουν έσοδα από την παραχώρηση άλλων παικτών. Ο Σεμπάστιαν Σάχα αποτελεί ένα ερώτημα, καθώς ο Χιμένεθ δείχνει ότι τον εμπιστεύεται, ενώ στην ΠΑΕ κυριαρχεί η άποψη ότι με τα χρήματα που παίρνει ο Αργεντινός μπορεί να αποκτήσει η ομάδα δύο παίκτες, που θα καλύψουν ακόμα ένα κενό. Στην περίπτωση που βγει στο σφυρί ο Σάχα, ο αντικαταστάτης του θα είναι πιθανότατα ο Δασκαλάκης, ενώ παίζει ακόμα ο Κωνσταντόπουλος, ειδικά εάν συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα ο Μπερνς.

Μένει ο Λυμπερόπουλος
Προτεραιότητα των Αδαμίδη και Χιμένεθ είναι η επέκταση συμβολαίων σε Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο πρώτος παραμένει αναποφάσιστος, αλλά ο δεύτερος θα παραμείνει στην ενεργό δράση, όπως φάνηκε από την παρουσία του στη συνέντευξη των Supporters («υποστηρικτές», όπως μεταφράζεται στα ελληνικά η κίνηση για τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ). Λυμπερόπουλος και Αδαμίδης έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη επικοινωνία, ενώ ο διεθνής παίκτης ευελπιστεί ότι μπορεί να αντέξει σε υψηλό επίπεδο για άλλη μία σεζόν, ώστε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στα τελικά του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί η εθνική ομάδα, ώστε να κλείσει την καριέρα του το 2012.
Ο Αδαμίδης, όμως, θα προσπαθήσει να πείσει και τον Δέλλα, καθώς τον θεωρεί απαραίτητο και την επόμενη σεζόν.


Σχολιάστε εδώ