Πάνω στους Νίκολας, Σάτο έχει πέσει ο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, βέβαια, εξακολουθεί να στηρίζει τον Αμερικανό. Περιμένει, μάλιστα, από τον έμπειρο γκαρντ να ανεβάσει στροφές στη συνέχεια των τελικών και γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του παίκτη. Όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρης Ιτούδης και, βεβαίως, ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Ο Ντρου είχε ελεύθερα σουτ, όπως βγαίνουν οι επιθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σημασία έχει ότι τα συστήματα του έδωσαν ελεύθερες προσπάθειες, τις οποίες θα βάλει στο επόμενο ματς», έλεγαν στον Παναθηναϊκό.

Ο σέρβος κόουτς ποντάρει στον Νίκολας. Έστω και αν στο ΣΕΦ έβγαλε από το μανίκι του άσους όπως ο Τέπιτς, ο Καϊμακόγλου και κυρίως ο Μάριτς, που έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Σε μια σειρά τόσο δύσκολων αγώνων, ο Ομπράντοβιτς ξέρει ότι χρειάζεται όλους τους παίκτες και κυρίως εκείνους που έχουν προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή.

Ο Αμερικανός ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Στο σημερινό ματς ο σέρβος κόουτς θα ανασύρει από τα κιτάπια του την άμυνα που έπαιξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Με στόχο να περιορίσει τον Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε τη διαφορά στην πρώτη περίοδο την Πέμπτη και μπορεί με τα εκτός συστήματος σουτ να κάνει τη διαφορά.

Στα μυαλό του Ομπράντοβιτς το παιχνίδι του νεαρού Σέρβου μοιάζει με του Ναβάρο και γι’ αυτό θα επιχειρήσει να τον εξουδετερώσει με τον ίδιο τρόπο. Όσο για τον Σπανούλη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πώς να τον περιορίσει, είτε με τον Σάτο είτε με τον Τέπιτς.


Σχολιάστε εδώ