ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ

• Από πού έχουν δοθεί οι άδειες για τη διάνοιξη δρόμων και μονοπατιών στον Εθνικό Δρυμό Αίνου Κεφαλονιάς, αν συμβαδίζουν με τη νομοθεσία και αν προβλέπεται από τις σχετικές μελέτες η κοπή δένδρων και κυρίως ελάτης, ερωτούν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι βουλευτές του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου.

• Μετά την αποκάλυψη του «Π» την προπερασμένη Κυριακή, ότι κλείνει ο Πυροσβεστικός Σταθμός του Λιμένος Θεσσαλονίκης, το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής ανακάλεσε τις μετακινήσεις των πλοηγών-μηχανικών, ενώ το πλωτό που χρησιμοποιείται για τις πυροσβέσεις πλοίων θα σταλεί για επισκευή προκειμένου να πάρει όλα τα έγγραφα αξιοπλοΐας που πρέπει να διαθέτει.
Σχετική ερώτηση, μετά το δημοσίευμά μας, είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος.

• Από τις 20 του περασμένου Ιανουαρίου υπήρξε διακομματική συναίνεση στη Βουλή για τη διάσωση και αποκατάσταση του ιστορικού οικισμού Βαρόσι της Έδεσσας. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτό καταγγέλλει με ερώτησή του προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Οικονομικών ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης και ζητά να πληροφορηθεί γιατί το θέμα παραμένει «παγωμένο».


Σχολιάστε εδώ