Ετοιμάζει Πρίντεζη για Μάριτς ο Ίβκοβιτς

Γι’ αυτό ο Ντούντα σκέφτεται να ρίξει τον Πρίντεζη πάνω στον Μάριτς, επειδή θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο και μπορεί να τον παίξει άμυνα. Ο πονοκέφαλος έγκειται στο ότι ο έλληνας φόργουορντ δεν έχει βρει ρυθμό. Αλλά κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μάριτς. Ένα εναλλακτικό πλάνο που έχει στο μυαλό του ο σέρβος κόουτς προβλέπει τη χρησιμοποίηση του Παπανικολάου σε θέση 4, αν και συνήθως τον εμπιστεύεται ως τριάρι.

Ο Ίβκοβιτς, πάντως, έχει πολλά παράπονα από τους περιφερειακούς παίκτες του. Από τον Τεόντοσιτς για τις τραβηγμένες προσπάθειες που πήρε, ενώ από τους Παπαλουκά και Σπανούλη περίμενε περισσότερη ταχύτητα και καλύτερη δημιουργία. Αλλά και οι δύο έκαναν το ίδιο σφάλμα. Κρατούσαν πολύ την μπάλα ή σταματούσαν την ντρίμπλα και έτσι έχαναν την εύκολη πάσα, καθώς επέτρεπαν στην άμυνα του Παναθηναϊκού να προσαρμοστεί.

Για τον Ντούντα, πολλά θα κριθούν από την ευστοχία στα σουτ και γι’ αυτό ετοιμάζει προσπάθειες για τον Χαλπερίν, αλλά και τον Κέσελι, που έπαιξε ελάχιστα στον πρώτο τελικό.


Σχολιάστε εδώ