Βγαίνει στην αντεπίθεση ο ALPHA!

Οι Γερμανοί προσανατολίζονται, μετά την επιτυχία της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες», να βγάλουν από τον Οκτώβριο στον αέρα μια καθημερινή και μια εβδομαδιαία σειρά, ενώ συζητούν τη δημιουργία και άλλων σίριαλ, τα οποία θα αντλούν τη θεματολογία τους από επιτυχημένες σειρές του εξωτερικού.

Πάντως, αυτήν την περίοδο ο ALPHA εμφανίζεται να μιλά και με δυο τηλεπερσόνες, τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη και την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, ώστε να τις εντάξει στο δυναμικό του. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι θα επενδύσει για μια ακόμη φορά στις τουρκικές σειρές, καθώς η διείσδυση που έχουν στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό είναι επιτυχημένη.

Από την άλλη πλευρά, ο ALPHA έχοντας τον Λάκη Λαζόπουλο διαθέτει ένα σίγουρο χαρτί στα χέρια του μέσα στην οικονομική κρίση και τη στιγμή που η διαφήμιση έχει πάρει την κατιούσα! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης, μετά από απαίτηση του κοινού και δεδομένης της καυτής τηλεοπτικής επικαιρότητας, είναι πολύ δύσκολο να αφήσει το «Τσαντίρι» του, παρόλο που είχε δηλώσει ότι αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία για τη δημοφιλή εκπομπή του.

Επίσης, όπως όλα δείχνουν, το κανάλι θα εντάξει και μια νέα εκπομπή στο πρόγραμμά του και αυτό το οφείλει στον Λάκη. Από το καλοκαίρι του 2007, ο Λάκης ήθελε να συνεργαστεί με τους δημιουργούς της σατιρικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια», τους οποίους θαυμάζει απεριόριστα.

Όμως τότε, ο Θύμιος Καλαμούκης, ο Μάνος Βουλαρινός και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έκαναν πίσω και προτίμησαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον ΣΚΑΪ. Τέσσερα χρόνια μετά, όμως, η «Ελληνοφρένεια» σταματάει από το κανάλι του Φαλήρου -τη θέση τους παίρνει η Γκίζα- και οι δρόμοι ανοίγουν για τη συνεργασία με τον Λάκη και μια κοινή παραγωγή που θα κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο! Τι θα περιλαμβάνει; Ένα καθημερινό αντι-δελτίο ειδήσεων!

Επιστροφή…
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια δημιουργός που πήρε ξανά το πράσινο φως της επιστροφής στην τηλεόραση είναι η Άννα Αδριανού. Η ηθοποιός και σεναριογράφος είπε το ναι και θα αναλάβει την επιμέλεια του σεναρίου της καθημερινής σειράς «Η εξιλέωση», την οποία θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Φημολογείται ότι η σειρά θα έρθει να καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω της «Η ζωή της άλλης» στο Mega. Φυσικά όλα αυτά από τον Ιανουάριο και μετά. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι νέες επαφές και συζητήσεις του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου με το MEGA για κάποια καινούργια επεισόδια του «Τρίτου νόμου».

Από την άλλη μεριά, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μετά τη φετινή επιτυχία με το «Νησί» θα επιστρέψει με μια ακόμη σειρά εποχής, αλλά αυτή τη φορά στη δημόσια τηλεόραση, καθώς έχει καταθέσει το σενάριό της για τη σειρά «Ραχήλ». Η σεναριογράφος είχε αυτό το σενάριο στο συρτάρι της για


Σχολιάστε εδώ