Ραδιο-Τυπολογίες

** Τελευταία εβδομάδα για την «Ελληνοφρένεια» στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σταματάει στις 27 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι ενημερωτικοί σταθμοί είναι ο Real, το Ράδιο Εννέα και ο Βήμα FM. Οι δύο παραγωγοί της, Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, δεν έχουν λάβει τις τελικές τους αποφάσεις, το σίγουρο είναι όμως ότι αποχαιρετούν τον ΣΚΑΪ, παίρνοντας το όνομα της «Ελληνοφρένειας». Ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας του Θ. Καλαμούκη και 8 χρόνια του Απ. Μπαρμπαγιάννη με τον ΣΚΑΪ οι τίτλοι τέλους είναι γεγονός, ακόμη κι αν το «διαζύγιο» είναι «συναινετικό».
** Συνεχίζει να αναζητεί συχνότητα ο Νίκος Ευαγγελάτος για τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού. Θέλει να πετύχει τον στόχο του εντός εξαμήνου.
** Ο «Citizen» Κώστας Γιαννακίδης είναι το νέο πρόσωπο στον Best κάθε μεσημέρι 12.00 – 14.00.
** Ο Αντώνης Λεκόπουλος επέστρεψε στον Atlantis 105,2 κάθε Πέμπτη τα μεσάνυχτα. Το ζήτημα της εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού επανήλθε στο ΕΣΡ ύστερα από αίτηση θεραπείας του Atlantis.
** Με τη συμμετοχή αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών του λεκανοπεδίου η εκπομπή της Τετάρτης από τον Αθήνα 9,84 για τη βία στην πόλη.
** Γενικά, πάντως, το ραδιόφωνο συρρικνώνεται χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού πρόκειται για ένα φθηνό Μέσο, ενώ το μείγμα φόβου και μιζέριας που εκπέμπουν οι ενημερωτικοί σταθμοί είναι πιθανό να στρέψει το κοινό αλλού: στους μουσικούς ή σε εκείνον που θα σχεδιάσει το καινούργιο.


Σχολιάστε εδώ