Ο έλεγχος του… παντελονιού!

Και πριν καλά καλά ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ βγάλει τη γραβάτα του, βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια του. Με δυο λόγια ο Στρος ταρακούνησε την Οφηλία και η Οφηλία, ως όφειλε, με τη μαρτυρία της, ταρακούνησε την υφήλιο.

Α, ρε, Στρος. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Πάνω στην ώρα τα χάλασες όλα. Πάνω που σε περίμενε η Προεδρία, έχυσες την καρδάρα με το γάλα. Κρίμα που ανήκες και στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο. Κρίμα γιατί ήσουν ο ηγέτης που περίμεναν όλοι. Ακόμα και εμείς που περιμέναμε κάποιον να «στρώσει» τα δημοσιονομικά μας. Θα γινόσουν πρωτοπόρος και θα έσβηνες από τον χάρτη κάθε καπιταλιστική απειλή.

Τώρα που το καλοσκέπτομαι, όμως, μάλλον θα σε υποστηρίξω για τις επόμενες προεδρικές εκλογές. Κεντρικό μας σύνθημα θα είναι η απελευθέρωση από τις κατεστημένες αντιλήψεις: Sex χωρίς σύνορα. Sex επί δικαίων και αδίκων. Επί λευκών, κιτρίνων και μαύρων! Διότι τι άλλο, από την έμπρακτη απόρριψη ρατσιστικών απόψεων, που ανθούν τελευταία στη χώρα, μπορεί να σημαίνει η συνεύρεση με αλλόθρησκες και αλλόχρωμες; Οι λαοί πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. Η μαύρη ήπειρος ήλθε η ώρα να πάρει τα πάνω της. Με αυτή τη μέθοδο θα κερδίσουμε όλους τους μετανάστες που έχουν περικυκλώσει τις πόλεις.

Παράλληλα θα τα ρίξουμε στον πρόεδρο, που βρήκε την ευκαιρία, μόλις εκλέχτηκε, να πάρει εκείνη τη θεά, πλην ολόλευκη και όχι αμέμπτου ηθικής. Οι ψηφοφόροι θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύο μεγάλα ρεύματα. Από τη μια μεριά ένας αναιδής υποψήφιος, που συνοδεύεται από μια σύζυγο, εκπάγλου καλλονής. Από την άλλη ένα παιδί της εργατιάς, που αποδεικνύει καθημερινά τα βασικά συνθήματα της Μεγάλης Επανάστασης: Αλληλεγγύη, Ελευθερία, Ισότητα. Όχι εκμετάλλευση των φτωχών κοριτσιών, που αγωνιούν για το ψωμί τους. Συμπαράσταση στις ανύπαντρες μητέρες. Περίθαλψη στους μετανάστες. Επιτέλους, δώστε ένα χέρι βοήθειας στα θηλυκά πλάσματα, που κτυπιούνται από τη μοίρα αλύπητα. Σηκώστε ανάστημα στους εκμεταλλευτές της υπεραξίας του γυναικείου κορμιού. Μην αφήνετε έρμαια της τύχης τις ωραίες καμαριέρες. Δώστε τους οντότητα να βαδίσουν τα μονοπάτια της ζωής. Ξαπλώστε μαζί τους στα διπλά κρεβάτια της αμαρτίας. Πληρώστε απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Μην τσιγκουνεύεστε το χρήμα, μπροστά στο καθήκον για ισότητα. Φερθείτε με ζεστασιά στους παρίες του συστήματος. Προλετάριοι όλου του κόσμου, ενωθείτε.

Η εκλογή θα παιχτεί στα σημεία. Νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα δείξει ανθρώπινο πρόσωπο. Όποιος δώσει ελπίδες για το μέλλον. Οι ψηφοφόροι περιμένουν νέα συνθήματα. Γεμάτα πάθος.

Οι υποσχέσεις δεν γίνονται πιστευτές, παρά μόνον όταν δίνουν αληθινό περιεχόμενο στη ζωή μας. Οι κατατρεγμένοι συμπολίτες θα βάλουν πλάτη στην ανάδειξη ενός άξιου προέδρου. Οι γυναίκες θα ψηφίσουν μονοκούκι έναν άνδρα που αποδεικνύει χωρίς αναστολές την αγάπη του στο άλλο φύλλο.

Τα κορίτσια θα γλυκαθούν με τη σκέψη πολυτελών καταλυμάτων. Τα αρσενικά θα συνταχτούν πίσω από έναν ικανό ινστρούχτορα.

Εμπρός Στρος, για μια καινούργια εποχή! Με ταχύτητα και αποφασιστικότητα! Πριν καλά καλά μας πάρουν χαμπάρι. Πριν οι λαοί καταλάβουν ότι τα χρέη τους τα ελέγχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ελέγξουν το… παντελόνι τους!


Σχολιάστε εδώ