Οριακές οι σχέσεις στον ΠΑΟ μεταξύ Ελλήνων και ξένων

Δεν είναι τυχαίο ότι η ήττα των «πρασίνων» στον Βόλο συνοδεύτηκε από άσχημες συμπεριφορές μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όπως αποτυπώθηκε και σε δύο πρωτοσέλιδα του καθημερινού αθλητικού Τύπου. Στο ένα ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» της Μαγνησίας αποκάλυψε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντάλλασσαν βαριές κουβέντες κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο άλλο καταγράφηκε το χάσμα μεταξύ των Ελλήνων και των ξέρων και ειδικά του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο τελευταίος μπήκε και ασπίδα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έφτασε ουσιαστικά στην πόρτα της εξόδου. Ο γάλλος σταρ, όμως, φρόντισε να του αφιερώσει το γκολ που πέτυχε στο 3-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου. Κίνηση που εκφράστηκε και ως στήριξη στον πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος επίσης παίρνει το μέρος του Σισέ στις κόντρες που έχει με τον Καραγκούνη, αλλά και άλλους παίκτες του «τριφυλλιού».

Αίσθηση από Κατσουράνη

Η ηρεμία στην Παιανία, ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί προσωρινή. Η δήλωση του Κώστα Κατσουράνη ότι «όσο υπάρχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα» προκάλεσε αίσθηση και έβαλε τον διεθνή μέσο στο μάτι αρκετών συμπαικτών του. Κυρίως εκείνων που εξακολουθούν να διατηρούν καλές σχέσεις με τους μετόχους που έφυγαν νωρίς, όπως ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος.

Μειώσεις στο 40%

Οι «πράσινοι» επανέκτησαν τις ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ και της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμα, όμως, και σε αυτήν την περίπτωση, η μείωση αποδοχών σε όσους παίκτες παραμείνουν στην Παιανία θεωρείται επιβεβλημένη. Σε κάποιους, μάλιστα, θα φτάσει έως στο 40%, όπως αναφέρεται στο πλάνο εξυγίανσης της ΠΑΕ. Το ερώτημα είναι πόσοι παίκτες θα αποδεχθούν τις προτάσεις του Δημήτρη Γόντικα και πόσοι θα κάτσουν πάνω στα συμβόλαιά τους και θα αρνηθούν οποιαδήποτε μείωση ή θα απαιτήσουν την καταβολή όλων των αποδοχών για να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ