Λίστες με τους «κολλητούς», κυρία υπουργέ;

Κύριε Διευθυντά,

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν είναι ενήμερη η κ. υπουργός Εργασίας για τον τρόπο με τον οποίο έχουν συνταχθεί οι κατάλογοι («λίστες») με τα ονόματα των «υπό κρίση», για ανανέωση θητείας ή αντικατάσταση, διευθυντών των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η κυρία Λούκα Κατσέλη θα έδινε τη συγκατάθεσή της για να συνταχθούν κατάλογοι στους οποίους δεν περιλαμβάνονται καν ονόματα καθ’ όλα άξιων και επιτυχημένων διευθυντών, το έργο των οποίων μιλάει από μόνο του για νοικοκύρεμα των υπηρεσιών τους και για την ομαλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Πολύ περισσότερο όταν είναι προφανές πως ο μόνος λόγος για τη ΜΗ αναγραφή των ονομάτων τους στους καταλόγους των υποψηφίων είναι η υποψία ότι δεν ανήκουν ιδεολογικά στο κυβερνών κόμμα…

Αυτή είναι η αξιοκρατία την οποία εξήγγειλε και για την οποία είχε δεσμευτεί προσωπικά ο κ. πρωθυπουργός προεκλογικά; Κυρία υπουργέ, ελπίζουμε, μέσα στα τόσα προβλήματα τα οποία είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζετε, να ασχοληθείτε και με το παραπάνω θέμα, όχι μόνο για τη διεξαγωγή διάφανης και δίκαιης διαδικασίας αλλά και για λόγους ηθικής τάξεως.

Χ. Σ. Γ.
Αργυρούπολη


Σχολιάστε εδώ