Και μετά το «Νησί» τι;

Όλα, όμως, τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Το «Νησί» ρίχνει αυλαία αύριο Δευτέρα, καθώς θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και τα μηχανάκια τηλεθέασης θα αρπάξουν φωτιά, αφού το φινάλε αναμένεται αριστουργηματικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προτελευταίο επεισόδιο έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 61,7% στο γενικό σύνολο και 68,6% στο δυναμικό κοινό.

Αύριο όλοι οι συντελεστές της σειράς θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή». Η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, ο σκηνοθέτης από την Κρήτη Θοδωρής Παπαδουλάκης, οι πρωταγωνιστές Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Λέχου, Αιμίλιος Χειλάκης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Στάνκογλου, Γιουλίκα Σκαφιδά και πολλοί άλλοι θα βρεθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί.

Οι κάτοικοι της Κρήτης και κυρίως της Άνω Ελούντας, που συμμετείχαν στα γυρίσματα, πέρα από τις αναμνήσεις του μυαλού και του φωτογραφικού φιλμ, έχουν κρατήσει ένα πολύ ωραίο ενθύμιο, το οποίο τους παραχώρησε η παραγωγή, ύστερα φυσικά κι από δικό τους αίτημα.

Ποιο είναι αυτό το ενθύμιο; Τα σκηνικά, που με τόση μαεστρία έφτιαξε ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς και αναπαριστούσαν το μεγαλύτερο μέρος της Σπιναλόγκας, τα οποία από την αρχή είχαν ενθουσιάσει τους ντόπιους.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να γίνει το ίδιο και με τα σκηνικά της Πλάκας, γιατί έκλειναν προσόψεις σπιτιών κι έτσι η παραγωγή αναγκάστηκε να τα διαλύσει.

Τι θα κάνει το MEGA όμως μετά το φινάλε του «Νησιού»; Η Δευτέρα τού ανήκε σε τηλεθέαση, τώρα τι θα μπει στη θέση του; Οι υπεύθυνοι του MEGA έχουν προβληματιστεί πάρα πολύ για το τι θα είναι αυτό που θα καταφέρει να κρατήσει τις υψηλές τηλεθεάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, θα προβληθεί το τελευταίο για τη φετινή σεζόν επεισόδιο για «Τα μυστικά της Εδέμ». Η καθημερινή σειρά του MEGA, που επίσης χτυπά υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης, θα ολοκληρώσει το φετινό κύκλο της με ένα χορταστικό δίωρο επεισόδιο την ώρα που προβαλλόταν το «Νησί». Μ’ αυτόν τον τρόπο το κανάλι θα καταφέρει να κρατηθεί και στο κλείσιμο του μήνα στην κορυφή της τηλεθέασης.

Να υπενθυμίσουμε, πάντως, ότι τα «Μυστικά της Εδέμ» θα συνεχίσουν να προβάλλονται και την επόμενη σεζόν αφού οι υπεύθυνοι του MEGA ζήτησαν από τους σεναριογράφους Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση να παρατείνουν τις περιπέτειες των ηρώων τους. Η σειρά, λοιπόν, θα ξεκινήσει ξανά γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και θα ρίξει οριστική αυλαία τον Δεκέμβριο!


Σχολιάστε εδώ