Η ανάδειξη του Τεόντοσιτς σε MVP ξενέρωσε πολλούς συμπαίκτες του…

Με εκείνον στην πεντάδα έχτιζε ο Ολυμπιακός τη διαφορά. Χωρίς τον Καρδιτσιώτη όχι μόνο έκλειναν οι «πράσινοι» την ψαλίδα, αλλά περνούσαν και μπροστά. Η ετυμηγορία των δημοσιογράφων, όμως, ανέδειξε ως πολυτιμότερο παίκτη του τελικού τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος πέτυχε τους περισσότερους πόντους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις απείλησε να τινάξει στον αέρα τα σχέδια του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τις τραβηγμένες προσπάθειές του. Το βραβείο του MVP που κατέκτησε ο Τεόντοσιτς ξενέρωσε αρκετούς συμπαίκτες του. Με πρώτον τον Μπουρούση, ο οποίος εξέφραζε παράπονα και σε πηγαδάκια φέρεται να απέδωσε τη διάκριση του Σέρβου στις… δημόσιες σχέσεις του με τον Τύπο.

Δυσαρεστημένος έδειχνε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση. Αλλά ο τελευταίος δεν λογίζεται ως βασικός ούτε βέβαια έχει τη δυναμική του Μπουρούση για να σχολιάσει, έστω και εντός αποδυτηρίων, την προσωπική επιτυχία του συμπαίκτη του.

Ο Ίβκοβιτς έχει αντιληφθεί το χάσμα μεταξύ των παικτών του και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που κάνει με τους περισσότερους, προσπαθεί να τους δώσει να καταλάβουν ότι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό θα προσφέρει σε όλους τη διάκριση που επιζητούν στην καριέρα τους και θα βελτιώσει τις απολαβές τους.

Προσπαθεί, δηλαδή, να βρει έξτρα κίνητρο για τον καθένα, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν ως ομάδα. Με σαφή στόχο να αποτρέψει τη μεγέθυνση του χάσματος ανάμεσα στους πρωτοκλασάτους.


Σχολιάστε εδώ