Ελλάς ελληνο-αλλοδαπών συμμοριών!

Αυτό το γεγονός δεν είναι το μοναδικό, αλλά είναι το πλέον πρόσφατο. Δυστυχώς, σε καθημερινή βάση βλέπουμε έντονη παραβατικότητα των μεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα. Τους αστυνομικούς του Ρέντη τούς δολοφόνησαν αλλοδαποί εκ Γεωργίας προερχόμενοι και φυσικά με τη συνδρομή ελλήνων συνεργών τους. Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν ότι τη δολοφονία του άτυχου νεαρού τη διέπραξαν αλλοδαποί. Ληστείες, κλοπές, συμβόλαια θανάτου και κάθε είδους εγκλήματα διαπράττονται από τους εδώ εγκατεστημένους ξένους. Και αυτό δεν παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, καθώς υπάρχει έλλειψη αυστηρής νομοθεσίας. Προ ημερών ο διοικητής της Νορβηγικής Αστυνομίας δήλωσε ότι η εγκληματικότητα στα σκανδιναβικά κράτη οφείλεται κατά 80% στους μετανάστες, που προέρχονται κυρίως από τις χώρες που ανήκαν στο παρελθόν στην τέως ΕΣΣΔ και στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Εδώ, στην Ελλάδα, έχουμε πολλούς τάχα ομογενείς που προέρχονται από τέτοιες χώρες (Αλβανούς, Γεωργιανούς, Ρουμάνους). Όλοι αυτοί έχει αποδειχθεί ότι στην πατρίδα τους ή είναι καταζητούμενοι ή έχουν διαπράξει διάφορα μικρά ή μεγάλα εγκλήματα και φυγοδικούν. Εδώ συναντώνται με έλληνες κακοποιούς και συνιστούν συμμορίες για διάπραξη παράνομων πράξεων, με αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας. Το 1991 υπολογίζεται ότι οι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα ξένοι ανέρχονταν στο 2% του συνολικού πληθυσμού, το 2001 το ποσοστό τους έφτασε στο 15% του συνολικού πληθυσμού, χωρίς να υπολογίζονται τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Να δούμε τώρα στη φετινή απογραφή πού θα έχουν φτάσει οι μετανάστες, νόμιμοι και λαθρομετανάστες, καθώς τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με πρόχειρα στοιχεία, στην Ελλάδα εισέρχονται κατά μέσον όρο ετήσια 150.000 ξένοι. Το 80% των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τις άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης προέρχεται από λαθρομετανάστες που εισήλθαν στην ΕΕ από την Ελλάδα.

Όλος αυτός ο όγκος των μεταναστών δεν μπορεί να απορροφηθεί ομαλά από τη χώρα μας. Και δυστυχώς η ΕΕ δεν έχει λάβει κανένα μέτρο προστασίας. Μόνο σε εθνική κλίμακα η Ισπανία αρχικά, που αντιμετώπισε πρώτη τέτοιο πρόβλημα, και στη συνέχεια η Ιταλία και η Γαλλία έλαβαν μέτρα σε εθνική κλίμακα. Οι άλλες χώρες έμειναν αμέτοχες, καθώς δεν βρίσκονται στα σύνορα της ΕΕ. Η Ελλάδα όμως που βρίσκεται στα σύνορα της ΕΕ και αποτελεί την πύλη εισόδου από Ασία και Βαλκάνια, δυστυχώς, δεν έχει λάβει μέχρι τώρα τα μέτρα εκείνα που θα μείωναν τη λαθρομετανάστευση.

Η Ελλάδα τραβάει σαν μαγνήτης κυρίως τους ασιάτες λαθρομετανάστες γιατί:

α) Έχει τεράστια έκταση συνόρων (ακτογραμμή απέραντη και πλήθος νησιών), που είναι αδύνατον να την ελέγξει.

β) Υπάρχει έλλειψη αυστηρής νομοθεσίας για την εδώ παραμονή λαθρομεταναστών. Η νομοθεσία μας πάνω στο θέμα αυτό χαρακτηρίζεται από υπερβολική ευγένεια. Δείτε τους νόμους του Π. Παυλόπουλου επί κυβέρνησης ΝΔ και του Χ. Καστανίδη σήμερα.

γ) Διαθέτουμε ένα διαλυμένο κράτος, που αντί να προστατεύει τους δικούς του πολίτες και την ελληνικότητα του πληθυσμού, δείχνει υπερβολική ευαισθησία σε άτομα αμφίβολης ηθικότητας, όπως είναι οι πλείστοι των μεταναστών.

Όπως, για παράδειγμα, η προθυμία της κυβέρνησης να κατασκευάσει τέμενος με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου. Βέβαια, έχουμε ανεξιθρησκία και σεβόμαστε την ελευθερία οποιουδήποτε να πιστεύει τον Θεό του, αλλά τους τόπους της λατρείας τους να τους κατασκευάζουν με χρήματα δικά τους, όπως και οι Έλληνες κατασκευάζουν τους ναούς τους.

δ) Η πολιτική της Τουρκίας ευνοεί αφάνταστα τη λαθρομετανάστευση προς την ΕΕ και με πύλη εισόδου την Ελλάδα. Είναι τα αντίποινα της Τουρκίας για τον αποκλεισμό της από την ΕΕ. Και η προσπάθειά της να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Ελλάδας. Και ενώ θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται αυστηρά οι τούρκοι μεταφορείς των λαθρομεταναστών, και να απελαύνονται οι λαθρομετανάστες αμέσως στην Τουρκία, αντί γιʼ αυτά εμείς έχουμε ιδρύσει κέντρα υποδοχής και τους περιθάλπουμε.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει ασχοληθεί ποτέ με το κόστος παραμονής αυτών των ανθρώπων στη χώρα μας; Εισιτήρια δεν πληρώνουν, έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διατροφή δωρεάν από τα συσσίτια και επιπλέον την ανοχή μας απέναντί τους. Και η πληρωμή μας είναι η εγκληματικότητά τους.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας βρίσκεται σε βλακώδη πορεία.


Σχολιάστε εδώ