Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Α. Σαμαρά το κατάπτυστο τελεσίγραφο των νάνων της Ευρώπης

Εκτιμώ ότι η χώρα μας βρίσκεται σʼ ένα κρισιμότατο σταυροδρόμι, όπου δεν χωρούν διλήμματα και αναστολές, αλλά αποφασιστικότητα και καθαρές κουβέντες. Η παταγωδώς αποτυχούσα και αδιαλείπτως παραπαίουσα κυβέρνηση του Παπανδρέου του τρίτου πνέει τα λοίσθια και προσπαθεί να συμπαρασύρει ανεπιτυχώς στον γκρεμό –τη βοηθεία προδοτών του δημοσιογραφικού και πολιτικού χώρου– και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πλανάται όμως οικτρά. Διότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει το πάνω χέρι και θα αξιοποιήσει τα μέγιστα τη μοναδική, την ανεπανάληπτη συγκυρία, μια συγκυρία που του πρόσφεραν εν τη αφελεία τους οι θλιβεροί ηγετίσκοι της Ευρώπης. Άνθρωποι θρασύτατοι που συμπεριφέρονται ως… μεταφυσικώ δικαιώματι ανάλγητοι δικτάτορες και επιδιώκουν να ξεπουλήσουν το σύνολο σχεδόν της πατρίδας μας στους καιροφυλακτούντες κερδοσκόπους, ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, νομίζοντας βλακωδώς ότι την Ελλάδα την… ενσαρκώνει ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Γιωργάκης που μας τους κουβάλησε!

Φρονώ ότι βιώνουμε αυτές τις ημέρες μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Μια πρόκληση που απαιτεί την ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Μια απάντηση που δεν θα επιδέχεται παρερμηνείες. Κανένας απροκάλυπτος εκβιασμός δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιλεκτικές συναινέσεις, εξισορροπήσεις και αμφισημίες. Το ΙΟΒΟΛΟ τελεσίγραφο των Βρυξελλών, που τόλμησαν να μας στείλουν πολιτικοί κομπάρσοι και κοντόθωροι λογιστές του… διαμετρήματος του Όλι Ρεν, αποτελεί «ουρανόπεμπτη προσφορά στον Αντώνη Σαμαρά», όπως μου είπε άκρως πεπειραμένος και βαθυστόχαστος φίλος. Μια «ουρανόπεμπτη προσφορά» στον αρχηγό της ΝΔ, την οποία οφείλει να αδράξει και να εκμεταλλευθεί επʼ ωφελεία της πατρίδας μας κατά τον μέγιστο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τη ρητή άποψη του εν λόγω φίλου μου.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης ή οιωνοσκόπος για να συμπεράνει αβίαστα ότι το ΙΟΒΟΛΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ απεστάλη κατόπιν παρακλήσεως του καταρρέοντος, ανύπαρκτου –και εγκληματικού– πρωθυπουργού. Του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ αχυρανθρώπου. Ο οποίος ως κύμβαλον αλαλάζον δεν πείθει ούτε τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ούτε τα ίδια τα αφεντικά του σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που βλέπει λυτούς και δεμένους να προσπαθούν απεγνωσμένα να αποψιλώσουν το «Ζάππειο 2», δεν μασάει. Οφείλει όμως να προσέξει, για να μην πέσει στην παγίδα που του έχουν στήσει. Μερική και λειτουργικά ασύνδετη υιοθέτηση μέτρων που έχει προτείνει θα είναι όχι μόνο ατελέσφορη, αλλά και δυσμενής για τον ίδιο. Ή εφαρμογή, επομένως, του ΣΥΝΟΛΟΥ των κοστολογημένων μέτρων που ανακοίνωσε ή ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

Ο αρχηγός της ΝΔ γνωρίζει άριστα το αναπόφευκτο ΝΑΥΑΓΙΟ που μας περιμένει. Γνωρίζει επίσης ότι το νέο Μνημόνιο δεν θα είναι μόνο επαχθές, αλλά και ΑΠΕΧΘΕΣ. Απεχθές και επονείδιστο και μάλιστα απείρως περισσότερο από το πρώτο Μνημόνιο. Ομοίως γνωρίζει τις διαθέσεις και την ψυχολογία του ελληνικού λαού απέναντι στους ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ, Έλληνες και ξένους.

Ας βροντοφωνάξει, κατά συνέπεια, από τώρα –και σε διαμετρική αντίθεση με το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ του Γιωργάκη– ένα ηχηρό, απερίφραστο, ολοστρόγγυλο, κατηγορηματικό και ΕΘΝΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΟΧΙ, στοχευμένο στο εθνικό φιλότιμο και στις δημοκρατικές ευαισθησίες των καταπιεζόμενων συμπατριωτών του, ώστε να προβληθεί ως εκφραστής του πανελλήνιου αισθήματος και να αναδειχθεί αυτοδίκαια ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Επιπλέον, θα απαλλαγεί, ουσιαστικά αζημίως, από στενοκέφαλα κομματικά βαρίδια και υποθήκες του παρελθόντος και –το σημαντικότερο– θα εξασφαλίσει τις ψυχολογικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός παλλαϊκού κινήματος για την ανόρθωση της οικονομίας, του κράτους, των θεσμών και του ΕΘΝΟΥΣ, συντρίβοντας μάλιστα και τους πάσης φύσεως εθνοκάπηλους που ταυτίζονται, φευ, με τους πιο φανατικούς θιασώτες ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ!

Εθνεγερτήριο ΟΧΙ, λοιπόν, που θα γαλβανίσει τη βούληση και θα εξάψει τη δημιουργική φαντασία των ζωντανών δυνάμεων –και υπάρχουν πολλές και αξιοθαύμαστες– της πατρίδας μας. Οι συνθηκολογήσεις δεν είναι ίδιον του Σαμαρά. Είναι ίδιον εκείνων που επιδιώκουν τον εκφοβισμό και την εξαθλίωση του λαού και έχουν ήδη καταποντιστεί τόσο στη συνείδηση όσο και στο ομαδικό υποσυνείδητο της κοινωνίας μας.

Και κάτι ακόμα ουσιαστικό. Όλοι γνωρίζουμε τι θα επακολουθήσει μετά το διατυμπανιζόμενο από τους… συμμάχους και… φίλους μας στην Ευρώπη ξεπούλημα της χώρας μας. Ερωτώ! Ποιος θα αναχαιτίσει αποτελεσματικά τον περαιτέρω κατήφορο; Ποιος θα βάλει τάξη στο χάος; Ποιος θα αναζητήσει τίτλους εγκυρότητας στο αυθαιρέτως διογκωθέν χρέος από τους άρπαγες κερδοσκόπους; Ποιος θα ξεσκεπάσει την αλυσίδα από ιλιγγιώδεις απάτες των προκατόχων του στην Ελλάδα (βλέπε αδιάσειστα στοιχεία για την οικογένεια Παπανδρέου που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος την Πέμπτη στη Βουλή); Απαντώ: Ο Αντώνης Σαμαράς, ως ΦΥΣΙΚΟΣ πλέον ηγέτης του τόπου. Αρκεί να μην καθυστερήσει το εθνεγερτήριο σάλπισμα του ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.


Σχολιάστε εδώ