Μητσοτάκης: Ζούγκλα δημιουργούν τα ΜΜΕ!

Ζούμε την απόλυτη παρακμή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που πάνε να τρελάνουν τον κόσμο, τόνισε σε συνέντευξή του στο «συν» των «Νέων» ο πρώην πρωθυπουργός Μητσοτάκης.
Απαντώντας στην ερώτηση που έθεσε η συνεντευξιαζόμενη Ζωή Λάσκαρη «πού πάνε τον ελληνικό λαό, θέλουν να μας τρελάνουν όλους; Υπάρχουν εκπομπές για το πώς θα καταπολεμήσουμε το άγχος, και το άγχος μάς το δημιουργούν οι ίδιοι που κάνουν τις εκπομπές αυτές», ο επίτιμος της ΝΔ (παραμένει άραγε;) είπε:
«Όλες αυτές οι ανοησίες που λέγονται, όλη αυτή η ευκολία και η ασυδοσία ώστε ο καθένας να λέει ό,τι θέλει και να πετάει λάσπη στον άλλον, δημιουργούν μια πραγματική ζούγκλα, πέρα από το γεγονός ότι διώχνουν από την πολιτική κάθε σοβαρό άνθρωπο που τρέμει να µπει σε αυτόν τον κλωβό των λεόντων και να τον κατασπαράξουν τα θηρία.
Η ευκολία µε την οποία διασύρονται οι άνθρωποι, ο κανιβαλισμός ορισμένες φορές της τηλεόρασης είναι σε τελευταία ανάλυση ευθύνη του πολιτικού κόσμου. Το ελληνικό Σύνταγμα κάνει σαφώς διάκριση ανάμεσα στον γραπτό Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών. Και για µεν τον Τύπο ισχύει απόλυτη ελευθερία, αντίθετα για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ισχύει το άρθρο που λέει ότι είναι υποχρεωμένα να τηρούν τον κανόνα της αντικειμενικής και ισότιμης μετάδοσης των ειδήσεων».


Σχολιάστε εδώ