ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ

QQQ Αλήθεια κ. Καμίνη σε ποιο γραφείο εργάζεται ο γιος του διευθυντή του ΑΠΕ Ηλία Μάτσικα; Γιατί οι εργαζόμενοι στον δημοτικό ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, όπου οργανικά ανήκει το συγκεκριμένο πρόσωπο, οι οποίοι ζουν καθημερινά με τον φόβο της απόλυσης, μιλούν ανοιχτά για επιλεκτική μεταχείριση. Η «αριστερά» ευαισθησία σας κ. δήμαρχε σας επιτρέπει άραγε να διαχωρίζονται οι εργαζόμενοι σε «πατρικίους» και «πληβείους»; Βάσει ποιων ικανοτήτων άλλαξε υπηρεσία; Υπάρχει σχετική απόφαση του διευθυντή του σταθμού Τάκη Καμπύλη; Είπαμε «ημέτεροι», αλλά μην προκαλούμε τους δημοσιογράφους των 600 ευρώ. Στο θέμα θα επανέλθουμε, γιατί επιβεβαιώνει την άποψή μας ότι η «ευνοιοκρατία» ζει και βασιλεύει στο περιβάλλον του κατά τα άλλα οπαδού της αξιοκρατίας δημάρχου.

QQQ Στο τσακ γλίτωσε το λιντσάρισμα ο τέως δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, όταν ομάδα νεαρών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς τον εντόπισε στην κεφαλή της πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έγινε στο πλαίσιο της γενικής απεργίας την περασμένη Τετάρτη. Αφού άκουσε μπόλικα «γαλλικά», κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους, πήρε το μετρό και από την Ομόνοια πήγε στο Σύνταγμα φοβούμενος μη δεχθεί την «περιποίηση» των νεαρών.

QQQ Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ΞΕΚΟΙΝΑ σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω, θα τιμήσει τρεις πολυσήμαντες προσωπικότητες της ένδοξης γενιάς του 114, της ΟΝΕΚ, της ΕΔΗΝ και του αντιδικτατορικού αγώνα: τον Λευτέρη Βερυβάκη, τον Απόστολο Κακλαμάνη και τον Στάθη Παναγούλη. Θα μιλήσουν, ο Ν. Κωνσταντόπουλος πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, ο Μ. Παπαϊωάννου, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπαχρήστου δημοσιογράφος, ο Ν. Νικολαΐδης και ο Ηλ. Καβολλιάρος, δημοσιογράφοι. Συντονίστρια θα είναι η Κατερίνα Κωλέτση.


Σχολιάστε εδώ