Στο άρθρο 99 το Alter

Η απόφαση για την υπαγωγή της Ελεύθερης Τηλεόρασης στο άρθρο 99 ελήφθη την Παρασκευή ως η μόνη λύση για το μέλλον του καναλιού. Προηγήθηκε σύσκεψη με τους μετόχους του τηλεοπτικού σταθμού, τους εκπροσώπους των τραπεζών, τις διαφημιστικές εταιρείες και την ενδιαφερόμενη Argo Capital. Η συζήτηση της σχετικής αίτησης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο θα γίνει στις 15 Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συζήτηση με τις τράπεζες και τους εργαζομένους θα την κάνει ο εκπρόσωπος της Argo Capital κ. Τάσος Καζίνος, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη διεύθυνση του καναλιού.
Βιάζεται η κυβέρνηση να το κλείσει!
«Δεν πρόκειται να ληφθούν βιαστικές αποφάσεις, τη στιγμή που διακινδυνεύουν θέσεις εργασίας», δήλωσε την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης αναφορικά με το Alter. Ήδη ασκούνται πιέσεις προς την κυβέρνηση να διακόψει τη λειτουργία του καναλιού, με στόχο τις συχνότητες που χρησιμοποιεί σε όλη την Ελλάδα και το μερίδιο της διαφημιστικής δαπάνης.
Όμως όσο ο τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει πρόγραμμα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί εύκολα, ακόμη κι αν δεν παράγονται ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, καθώς οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Η Μαρία Κωστοπούλου, εκ των δικηγόρων του καναλιού, δήλωσε ότι αναζητούνται λύσεις στις συζητήσεις με τις τράπεζες.


Σχολιάστε εδώ