Η απελευθέρωση του Τεόντοσιτς και τα μαντάτα για Βασιλόπουλο

Ανέβασε στροφές ο Μίλος Τεόντοσιτς στους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό για τα πλέι οφ της Α1. Ο σέρβος γκαρντ παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό στις άνετες νίκες των «ερυθρολεύκων». Εξέλιξη που προκάλεσε πολλά χαμόγελα στον Πειραιά, καθώς πλησιάζει ο τελικός Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Αρκετοί, πάντως, αποδίδουν την άνοδο του Τεόντοσιτς στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη. Ο έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του στον τελικό κρίνεται αμφίβολη, αν και κάποιοι κάνουν λόγο για παιχνίδια τακτικής που παραπέμπουν σε εποχές ψυχρού πολέμου. Η ουσία, πάντως, είναι ότι επιβεβαιώνεται στην πράξη η διαπίστωσή μας, από τον Δεκέμβριο, ότι η συνύπαρξη Τεόντοσιτς και Σπανούλη βραχυκυκλώνει πολλές φορές τους «ερυθρόλευκους».
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, πάντως, θέλει να τους έχει και τους δύο κόντρα στον κουμπάρο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Σχεδιάζει, άλλωστε, να χτυπήσει τους «πράσινους» από την περιφέρεια, όπως έκανε και στον αγώνα του δευτέρου γύρου.
Στη διάθεση του έμπειρου Σέρβου τέθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης, που η επιστροφή του θέτει σε αμφισβήτηση την παραμονή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν. Φυσικά, οι δύο παίκτες δεν παίζουν στην ίδια θέση. Αλλά το γεγονός ότι ο Πρίντεζης πήρε το νούμερο 8, που το φορούσε ο Βασιλόπουλος, αποτελεί κατά πολλούς το πρώτο μήνυμα προς τον διεθνή φόργουορντ. Αν και ακούγεται και η άλλη άποψη, δηλαδή ότι ο άτυχος παίκτης έδωσε τον αριθμό του για να ξορκίσει την γκίνια του με τους απανωτούς τραυματισμούς.


Σχολιάστε εδώ