ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ…

Τελικά, απ’ ό,τι φαίνεται, του Γιώργου Παπανδρέου δεν του πάει… ούτε το ποδήλατο, αλλά ούτε και το κανό!
Ίσως, επειδή είναι αναμφισβήτητα αθλητικός τύπος, να πρέπει να βρει ένα άλλο σπορ να ασχολείται, για να αποφεύγει τα «απρόοπτα»!
Ας πούμε (μια πρόταση κάνουμε…) το σκουός, με το οποίο ασχολήθηκε την περασμένη Τρίτη, μαζί με τον αδερφό του τον Αντρίκο, εκεί όπου πετώντας το μπαλάκι του σκουός στον τοίχο συζήτησαν άκρως σοβαρά θέματα, ακόμα και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών! Να εξηγήσουμε τι εννοούμε.
Μετά το -γνωστό- ατύχημα που είχε πριν από λίγα χρόνια με το ποδήλατο, όπου χτύπησε άσχημα και ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα…
Μετά το άλλο ατύχημα που είχε το καλοκαίρι του 2009, λίγες βδομάδες πριν γίνει πρωθυπουργός, με το κανό, όπως είχε αποκαλύψει «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» και παραλίγο να είχε άσχημη εξέλιξη όταν τον παρέσυραν τα ρεύματα του Ευβοϊκού και -ευτυχώς- τον περισυνέλεξε ψαράς της περιοχής…
Νέο ατύχημα του συνέβη πριν από λίγες μέρες, παραμονή του Πάσχα, ολίγον ανοιχτά της Ύδρας, συγκεκριμένα πολύ κοντά στη νησίδα Δοκός, που βρίσκεται απέναντι απ’ την Ύδρα, τόπο που ο Γιώργος είχε και για φέτος επιλέξει για τις πασχαλινές του διακοπές.
Και μάλιστα αυτήν τη φορά το ατύχημα συνέβη με το ολοκαίνουργιο και ακριβό κανό του, που ο πρωθυπουργός είχε παραλάβει με περισσό καμάρι μόλις λίγες μέρες πριν!
Για να εξηγούμαστε. Δεν έφταιγε το κανό, ούτε ο… καπετάνιος του κανό. Φταίγανε τα ρεύματα που υπάρχουν στην περιοχή, σε συνδυασμό με τα μποφόρ που έπνεαν Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο ακόμα και στον Σαρωνικό.
Όταν λοιπόν ο Γιώργος ξεκίνησε να κωπηλατεί αφήνοντας την όμορφη Ύδρα, δεν περίμενε το απρόοπτο εξαιτίας του ανέμου. Άλλωστε θεωρεί εαυτόν δεινό κωπηλάτη…
Αλλά το απρόοπτο τον περίμενε τον Γιώργο πλησίον της Δοκού, όπως είπαμε.
Εκεί, και παρά τις προσπάθειές του, το κανό αναποδογύρισε (!) παρασέρνοντας και τον πρωθυπουργό στη θάλασσα.
Βέβαια δεν κινδύνεψε, αφού είναι καλός κολυμβητής. Και φορούσε και την ειδική θερμική φόρμα, αφού ακόμα δεν είναι καιρός για… μαγιό!
Αμέσως το φουσκωτό με την ασφάλειά του, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, ειδοποίησε το πλωτό του Λιμενικού Σώματος, που έσπευσε και έσωσε τον πρωθυπουργό και μάζεψε το κανό (καινούργιο άλλωστε, κρίμα να χανόταν!) και το μετέφερε στην Ύδρα!
Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά για τον πρωθυπουργό.
Εμείς να του ευχηθούμε καλύτερες θάλασσες, τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας.
Ή μήπως να του προτείνουμε ξανά να σκεφτεί να… αλλάξει άθλημα;


Σχολιάστε εδώ