Στο φτερό…

Σμπαραλιασμένο σκάφος η ΝΔ, όπως την παρέλαβε ο Αντώνης, σύμφωνα με τον Σάββα Τσιτουρίδη. Οπότε, λέμε εμείς, αλλάζει ή… βουλιάζει!

Ώστε σκέπτεται η ΝΔ να προχωρήσει και σε διοργάνωση, αμερικανικού τύπου, γκαλά! Προς άγραν πόρων, εννοείται, με την ιδέα να αποδίδεται στον γενικό διευθυντή Θανάση Σκορδά. Και με τσουχτερό αντίτιμο στις προσκλήσεις για τους παρακαθήμενους του προέδρου. Οι φανατικότεροι των οποίων, αν φυσούν τον παρά, θα μπορούσαν –λέμε, τώρα– να ζητήσουν και την έκδοση… διαρκείας!

Κλειστά τα Τέμπη, ξανά-μανά. Βράχο… βράχο τον καημό μου.

Γιορτάσθηκε, ανά τον κόσμο, και η παγκόσμια ημέρα της… Γης ! Καιρός να… προσγειωθούμε, πέραν και της καθημερινότητάς μας. Αλλιώς, αυτόν τον κόσμο μόνο… εξωγήινοι θα μπορούν να τον σώσουν.

Άλλο, πάλι, και τούτο! Για μελέτες βιωσιμότητας, βεβαίως και είχαμε ακούσει, βεβαίως και γνωρίζαμε. Για μελέτη, όμως, βιωσιμότητας του… χρέους, πρώτη φορά ακούμε. Αλλά και πρώτη φορά θα πανηγυρίσουμε, αν το ελληνικό χρέος κριθεί… βιώσιμο! Και μη χειρότερα, μας έκαναν τον βίο… αβίωτο!

Ολοκληρώθηκε η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, έλεγαν τα κανάλια. Καλά, πού το ήξεραν; Πού ήξεραν αν θα έφευγαν και… λίγοι ακόμη;

Αφήστε όλα τα λουλούδια ν’ ανθίσουν, είπε ο Σαχινίδης, σχολιάζοντας τις αντίθετες φωνές που ακούγονται μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Και δεν είναι η Βάσω… ανε-ΜΟΝΗ της, Φίλιππε!

Σε απολογία τη Ζήμενς κάλεσε ο Καστανίδης. Να δούμε αν και με πόσες… αγωνιστικές θα τιμωρηθεί!

Δεν πληρώθηκαν και πάλι οι φαρμακοποιοί. Όπως το ξανάπαμε, αργεί σε αυτήν την ιστορία το… ΧΑΠΙ έντ!

Επανεκκίνηση συνιστά ο Προβόπουλος. Αλλιώς, πάμε ως πρόβατα επί σφαγήν. Και μάλιστα, αφού θα έχει προηγηθεί το… κούρεμα! Όπως, δηλαδή, συμβαίνει με όσους πάνε για μαλλί.

Θα προχωρήσω με όσους θέλουν, είπε ο πρωθυπουργός. Δηλαδή με την… «τρόικα»!

Όχι το χρέος, αλλά η χώρα θέλει αναδιάρθρωση, είπε ο πρωθυπουργός. Αν όμως αναδιάρθρωση σημαίνει πτώχευση, τότε η χώρα θέλει… πτώχευση;

Καθρέφτη… καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο καλύτερος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Επαναλαμβανόμενες 48ωρες η ΔΕΗ, προεξάρχοντος του… ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Από ΟΤΕ, ΔΕΗ και ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ξεκινούν οι αποκρατικοποιήσεις. Κρατικά… άλογα μπορεί να μην είχαμε, σε αντίθεση πάντως με τα… πράσινα άλογα.


Σχολιάστε εδώ