Ενιαία γραμμή ακολουθούν στον ΠΑΟ οι βασικοί μέτοχοι

Ο γιος του Παύλου, βέβαια, μπήκε στο στόχαστρο μικρής μερίδας ΜΜΕ και ενός κομματιού των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» επειδή βγήκε και είπε το αυτονόητο: Ότι δηλαδή μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αποδειχθεί συνεπής από τους παράγοντες της ΠΑΕ, καθώς για περισσότερα από 30 χρόνια αυτός και η οικογένειά του βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και βάζουν διαρκώς το χέρι στην τσέπη.

Όπως ακριβώς πράττουν και οι Γιαννακόπουλοι τόσο στο μπάσκετ όσο και στον Ερασιτέχνη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μάλιστα, χαρακτήρισε τον πατέρα του Παύλο «τον κορυφαίο εν ζωή παράγοντα του Παναθηναϊκού».
Άποψη που ασπάζεται τόσο η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, όσο και των φίλων του «τριφυλλιού».
Μόνο ένα κομμάτι των οργανωμένων διαφωνεί και, μάλιστα, μέσα από τις ιστοσελίδες τους εξέφρασαν τις διαφωνίες τους με όσα είπε ο νεαρός παράγοντας. Αλλά τα συγκεκριμένα άτομα, η μειοψηφία όσων αγαπούν τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζονται από τους παράγοντες της ομάδας ως «κατευθυνόμενα από εκείνους που έφεραν την ομάδα στη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα και υποθήκευσαν το μέλλον της».
Τα «καρφιά» στοχεύουν ευθέως στον Ανδρέα Βγενόπουλο και στον Νικόλα Πατέρα, με τους οποίους οι οργανωμένοι εξακολουθούν να κρατούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και, μάλιστα, σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να τους στηρίζουν. Σε αντίθεση με τους απλούς φίλους του «τριφυλλιού» που σε γκάλοπ αθλητικής ιστοσελίδας ανέδειξαν τον Βγενόπουλο ως βασικό υπεύθυνο για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον Παναθηναϊκό.
Αναπόφευκτη η σύγκρουση
Όπως διαμορφώνονται οι ισορροπίες και με δεδομένο ότι Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος θα κρατήσουν ενιαία γραμμή, η σύγκρουση με τη μειοψηφία των οργανωμένων θεωρείται αναπόφευκτη. Όπως, άλλωστε, ισχυρίζονται όσοι ξέρουν «δεν μπορεί μια χούφτα ανθρώπων να προσβάλλει τη ζωντανή ιστορία της ομάδας με αχάριστες συμπεριφορές απέναντι σε παράγοντες με τεράστια προσφορά, όπως ο Παύλος Γιαννακόπουλος». Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει το εγχείρημα των δύο παραγόντων να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο μπορεί να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες και να απομονώσει όλους όσοι επιχειρούν να διχάσουν την πράσινη εξέδρα. Όπως, άλλωστε, λένε στην «πράσινη» ΠΑΕ, ο διχασμός των φίλων της ομάδας μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή στην κορυφή με την παράλληλη εξυγίανση της εταιρείας.
Οι νέες προσθήκες στην κούρσα
διαδοχής του Ζεσουάλδο Φερέιρα
Την ώρα που κορυφώνονται οι ζυμώσεις εν όψει της γενικής συνέλευσης που προγραμματίστηκε για τις 17 Μαΐου, οι διοικούντες το «τριφύλλι» αναζητούν τον άνθρωπο που θα αναλάβει να χτίσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν και παράλληλα να πουλήσει τους παίκτες που θα βοηθήσουν να περιοριστεί το μπάτζετ και να καλυφθεί το οικονομικό άνοιγμα. Το φαβορί είναι ο Γιασμίκο Βέλιτς, αλλά στο προσκήνιο εμφανίστηκε και ο Αλιόσα Ασάνοβιτς. Στην περίπτωση του πρώτου, οι «πράσινοι» μπορεί να πορευθούν με προπονητή από την ελληνική αγορά, είτε αυτός είναι ο Σάκης Τσιώλης είτε ο Γιώργος Δώνης.
Το όνομα του τελευταίου ακούγεται έντονα και, μάλιστα, κάποιοι το συνδέουν με ενδεχόμενη μετακόμιση στην Παιανία και του Νίκου Λυράκη. Αν, όμως, προτιμηθεί ο Ασάνοβιτς, στο προσκήνιο θα βγει ο Σλάβεν Μπίλιτς, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας.


Σχολιάστε εδώ