ΕΞΟΔΟΣ… ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Υπάρχουν και υπουργοί που τολμούν και κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία και πάνε και τρώνε έξω με παρέα… παλαιοκομματικούς.
Όπως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, που την περασμένη Κυριακή έτρωγε στη γνωστή ψαροταβέρνα «Ιππόκαμπος», του Κύπριου Κώστα, στον Γέρακα, όπου ήταν πατείς με πατώ σε (αυτό βλέπουν οι «τροϊκανοί» και λένε βαράτε τα βιολιά και φόρτωσε κι άλλο τον… γάιδαρο). Ήταν μαζί ο γυναικάδελφός του, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Θαν. Παπαγεωργίου (επονομαζόμενος και «γάτος»), η παλιά «καραβάνα» του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Λάμπρου, από τους πιο έμπιστους του Ανδρέα, ο οποίος, αν και γνωρίζει πάρα πολλά για όλους, ποτέ δεν έχει ανοίξει το στόμα του, και ο διευθυντής του «Κόσμου του Επενδυτή» Νίκος Φελέκης, με τη γυναίκα του, την ευρωβουλευτή Μαριλένα Κοππά, που είναι στον στενό περίγυρο του Γιώργου Παπανδρέου και έχει χειριστεί, με «ειδικές αποστολές», κρίσιμα εθνικά θέματα. Έξω από το μαγαζί δεν υπήρχε ίχνος φρουράς. Βέβαια, λίγο παραπέρα υπάρχει το Αστυνομικό Τμήμα, όπου πριν από κάποιους μήνες είχαν κάψει αρκετά περιπολικά και κανένας δεν πήρε χαμπάρι τους δράστες… (Τόσο καλά…).
Ο Χρήστος Παπουτσής όταν μπήκε στο «Ιππόκαμπο» χαιρέτησε, χωρίς όμως μεγάλη ανταπόκριση. Ένα δυο σχόλια που μεταξύ διπλανών τραπεζιών ειπώθηκαν ήταν: «Να πούμε στον Κώστα να πάει τον λογαριασμό σʼ αυτούς αφού όπως είπε ο Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε…». Κι ένα πιο εύστοχο: «Δεν πάμε κι εμείς να καθίσουμε στο τραπέζι, μαζί να φάμε… να έχει και ο Πάγκαλος τις αποδείξεις…».
Μπορεί να ήταν πολιτική η παρέα, όμως ο λόγος της συνάντησης ήταν τα γενέθλια του γιου του Θανάση Παπαγεωργίου που τον έχει βαφτίσει ο γιος του Νίκου Φελέκη.


Σχολιάστε εδώ