Δημοτικές Παρωδίες

«Άφρισε» και απείλησε με ΕΔΕ όσους νόμιζε ότι ήξεραν τη συγκεκριμένη παράνομη πράξη, αφού για να γίνει νόμιμα ήθελε συνεδρίαση και έγκριση της Επιτροπής Κοιμητηρίων του δήμου, που όμως δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί.Τα «σχολιανά» του άκουσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Καθαριότητας κ. Νεμπεγλεριώτης (αριστερών πεποιθήσεων) και δυο-τρεις υπάλληλοι που, σύμφωνα με τον κ. Βαρελά γνώριζαν μόνο αυτοί το μυστικό. Βέβαια την ίδια στιγμή βοούσε ο δήμος για τη σκύλευση, καθώς έπρεπε πριν πάνε τα οστά στο χωνευτήρι να ζητηθεί η γνώμη των κατιόντων συγγενών. (σ.σ.: Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων πήραν σχετική απάντηση για το θέμα που αποκαλύψαμε και θα τη δημοσιεύσουμε την επόμενη Κυριακή). Πάντως το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες του παλιού στελέχους της ΚΝΕ Κολωνού, αφού έχει τοποθετήσει άνθρωπο στο περιβάλλον του, προκειμένου εν ευθέτω χρόνω να τον υποσκάψει, ώστε να τοποθετηθεί στη θέση του άνθρωπος της ΝΕ Α΄ Αθήνας. Αυτό κρατήστε το!

QQQ «Κοράκιασαν» στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας που διεξήχθη ύστερα από σχεδόν έναν μήνα στο νεοκλασικό της οδού Αθηνάς οι δημοτικοί σύμβουλοι. O πρόεδρος Παναγιώτης Μπέης δεν είχε καν την προνοητικότητα να ζητήσει από το προσωπικό του κυλικείου να εργαστούν την ώρα της συνεδρίασης. Αποτέλεσμα ήταν έπειτα από σχεδόν επτά ώρες συνεδρίασης οι σύμβουλοι να πάθουν «αφυδάτωση». Τελικά την κατάσταση έσωσαν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Βαφειάδης και Φώτης Ιγνατίου, που πήγαν στο παρακείμενο περίπτερο και αγόρασαν ένα κιβώτιο με 25 μπουκάλια νερό, τα οποία έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστα.

QQQ Σημάδια εξάντλησης εμφάνισαν στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας άπαντες οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς η ημερησία διάταξη περιείχε προς συζήτηση 140 θέματα! Η κόπωση ήταν φανερή στο πρόσωπό τους, αφού επί σχεδόν οκτώ ώρες ήταν καθισμένοι στα έδρανα, με έκδηλη τη δυσφορία τους προς τον πρόεδρο του ΔΣ Παναγιώτη Μπέη, που παραμονές του Πάσχα κατάφερε να τους εξοντώσει… Για την ιστορία, η συνεδρίαση ξεκίνησε το απομεσήμερο και τελείωσε μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, με τον τέως δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη να μη θέτει κανένα θέμα προ ημερησίας διάταξης. Όσοι είδαν το κουρασμένο πρόσωπο του δημάρχου θα κατάλαβαν πολλά!

QQQ Και τι δεν κάνει προκειμένου να επιτύχει την επαναπροσέγγισή του με τον Γιώργο Καμίνη ο αποπεμφθείς αντιδήμαρχος (περίπτωση «Υπατίας») Φώτης Προβατάς. Σε κάθε καυτό θέμα (π.χ. όπως αυτό των συμβασιούχων ή των 38 εκατ. ευρώ που οφείλει το κράτος στον δήμο) φροντίζει να παίρνει τον λόγο και να ευθυγραμμίζεται με τη γραμμή Ραγκούση και, φυσικά, με τον δήμαρχο. Παράλληλα συνεχίζει το φλερτ με τον συνδυασμό της Ανοιχτής Πόλης της Ελένης Πορτάλιου (ΣΥΡΙΖΑ) η οποία μόνο με καλά λόγια εκφράζεται για το πρόσωπό του.

QQQ Αναβρασμός επικρατεί στη Δημοτική Αστυνομία, το προσωπικό της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει «λευκή απεργία», λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων από το 2010! Πρόκειται για χιλιάδες ώρες νυχτερινής και υπερωριακής απασχόλησης. Ο κ. Καμίνης είχε δεσμευτεί ότι θα πληρωθούν οι περίπου 1.050 άντρες και γυναίκες του Σώματος μέχρι το Πάσχα, αλλά έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει τηρήσει τη δέσμευσή του.

***

QQQ Μεταξύ των οδοκαθαριστών που πέταξε στον δρόμο ενάμισι μήνα πριν από το Πάσχα ο δήμαρχος Αθηναίων, είναι κάποιοι που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις γιατί είναι πολύτεκνοι. Ένας απ’ αυτούς, που έχει 4 παιδιά τα οποία σήμερα πεινάνε, κάνει έκκληση σε κάθε αρμόδιο για να επαναπροσληφθεί. Δήμαρχε τι λες; Αξίζει τον κόπο;


Σχολιάστε εδώ