ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ

Ομολογημένες από τη γερμανική Δικαιοσύνη είναι οι αρπαχτές εκατοντάδων εκατομμυρίων που έκαναν η Ζήμενς και η Ferrostaal AG-HDW από την Ελλάδα. Υπερτιμολογούσαν τις δουλειές που έπαιρναν. Και λάδωναν τους πάντες. Μέχρι και τα κόμματα. Ήδη υπάρχουν και τα αποτυπώματα, τουλάχιστον για το ΠΑΣΟΚ.

Ανεξάρτητα από την Εξεταστική και την Προανακριτική, για την επιστροφή χρημάτων που πλήρωσε ο ελληνικός λαός με τις υπερτιμολογήσεις, πρέπει να καταθέσει εδώ και τώρα το ελληνικό Δημόσιο αγωγές κατά των δύο γερμανικών κολοσσών-μολοσσών, να καταβάλουν και με τόκο τα εκατομμύρια που χρέωσαν παραπάνω όλα όσα αγοράσαμε απʼ αυτούς.

Και μόνο το γεγονός ότι δώσαμε με την ανάθεση των υποβρυχίων το 80% της συνολικής αξίας (!) ως… προκαταβολή, φωνάζει από μακριά για τις μαύρες βαλίτσες που άλλαξαν χέρια.

Το ύψος του ποσού μπορεί να προσδιοριστεί από μια αξιόπιστη διεθνή εταιρεία, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση.

Όσο για τους αξιωματικούς που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, αυτοί θα πρέπει να πάνε κατευθείαν στο Στρατοδικείο και οι ποινές να είναι βαρύτατες, προς παραδειγματισμό. Έτσι μόνο θα περιοριστούν τα λαμόγια. Γιατί να εξαφανιστούν ολοσχερώς είναι λιγάκι δύσκολο…

Αγωγές εδώ και τώρα κατά των γερμανικών εταιρειών. Μην τους τα χαρίσουμε κι αυτά. Όπως τους χαρίσαμε και τα δισεκατομμύρια από τις πολεμικές αποζημιώσεις, τον χρυσό που άρπαξαν οι ναζί και τα κατοχικά δάνεια που πήραν δανεικά κι αγύριστα, γιατί καμιά κυβέρνηση ως τώρα δεν τόλμησε να πάει κόντρα στο Βερολίνο.


Σχολιάστε εδώ