Πόλεμος Γερμανών εναντίον Ελλήνων στα κανάλια!

Οι Γερμανοί, που έχουν στην κατοχή τους τον Alpha, σε συνεργασία με διευθυντικό στέλεχος του ΑΝΤ1, που είναι συμπατριώτης τους, κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις «τακτικής» για να πετύχουν τους στόχους τους. Επιδιώκουν δηλαδή να κάνουν αυτό που έκανε ο πανίσχυρος όμιλος RTL στην Κροατία, όπου επιβλήθηκε στην τοπική αγορά και οδήγησε σε κλείσιμο τα κρατικά κανάλια!
Ήδη η πρώτη «κίνηση» έγινε και δημιούργησε αίσθηση: Οι Γερμανοί ενημέρωσαν τις διαφημιστικές εταιρείες ότι τους προσφέρουν 50% έκπτωση σε κάθε διαφήμιση που θα τους πηγαίνουν! Τα άλλα κανάλια (Mega, STAR, Alter, ΣΚΑΪ κ.λπ.) κάνουν λόγο για προκλητική ενέργεια και ετοιμάζουν την… άμυνά τους, καθώς διαπιστώνουν ότι έχουν να κάνουν με αντιπάλους που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα!
Γιατί όλο το «παιχνίδι» με τα κανάλια παίζεται στις διαφημίσεις. Όποιος πάρει το… πακέτο έχει και το «πάνω χέρι»…
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απαίτηση των Γερμανών, σε πρόσφατη συνεδρίαση εκπροσώπων των ιδιοκτητών των καναλιών που μετέχουν στην ψηφιακή πλατφόρμα Digea, να… πετάξουν έξω το Alter, επειδή δεν έχει πληρώσει τη συνδρομή του! Βέβαια το Mega, το Star και ο ΣΚΑΪ αντέδρασαν σʼ αυτήν την πρόταση, ενώ το Alter παραμένει. Ωστόσο οι προθέσεις και οι διαθέσεις των Γερμανών είναι ξεκάθαρες. Θέλουν να επιβληθούν έναντι των άλλων στην ελληνική αγορά και θα μεταχειριστούν κάθε μέσον και κάθε τρόπο. Ο πόλεμος άρχισε…


Σχολιάστε εδώ