Αγκάθι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μεταξύ Μαρινάκη και Λαυρεντιάδη

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής τού Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και την επόμενη σεζόν, ο Μαρινάκης προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό με στόχο τη διάκριση στην Ευρώπη, καθώς θεωρεί ότι στην Ελλάδα παίζει πλέον χωρίς αντίπαλο μετά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Στο μυαλό του εφοπλιστή, όμως, υπάρχει και η αναβάθμιση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Μαρινάκης έχει συγκεκριμένο πλάνο για το φαληρικό γήπεδο. Συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στις σκέψεις του υπάρχει και η προοπτική να αυξηθεί η χωρητικότητα, αλλά παράλληλα να γίνουν νέες επενδύσεις, οι οποίες θα καταστήσουν τον περιβάλλοντα χώρο σημείο αναφοράς ολόκληρη την εβδομάδα.
Αλλά για να προχωρήσει το σχέδιό του, ο Μαρινάκης θέλει να αποκτήσει το σύνολο της Καραϊσκάκης Α.Ε., στην οποία ανήκει το γήπεδο. Αλλά συναντά τη σθεναρή αντίσταση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος απέκτησε πριν από ένα χρόνο το 50% των εγκαταστάσεων και εγείρει υψηλές απαιτήσεις για να παραχωρήσει το ποσοστό του. Ο Μαρινάκης θα αυξήσει τις πιέσεις του, αλλά αν διαπιστώσει ότι δεν βρίσκει άκρη, δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι και την προοπτική μετακόμισης στο ΟΑΚΑ.


Σχολιάστε εδώ