Οι μισοί θέλουν τον Ντέμη, οι άλλοι τον Μελισσανίδη!

Η επιθυμία σημαντικού μέρους των οπαδών για επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ΠΑΕ οδήγησε όσους διαφωνούν στην αναζήτηση λύσης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Βάζουν, δηλαδή, τον «τίγρη» αντίπαλο δέος στον Νικολαΐδη, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι δυο τους δεν μπορούν να συνυπάρξουν.
Φυσικά ούτε η μία περίπτωση ούτε η άλλη συγκεντρώνει αυτήν την περίοδο ιδιαίτερες πιθανότητες. Όπως, άλλωστε, είχε δηλώσει το 2004 ο νικαιώτης επιχειρηματίας, «μόνο ένας τρελός ή ένα λαμόγιο θα έμπαινε αυτήν την περίοδο στην ΑΕΚ». Ούτε ο Μελισσανίδης, αλλά ούτε και ο Νικολαΐδης είναι τρελοί ή λαμόγια. Γιʼ αυτό και δύσκολα θα αναλάβουν το ρίσκο να βγουν μπροστά. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου και ειδικά εάν αυτή αφορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε πολλοί εκτιμούν ότι ο Μελισσανίδης θα βγει μπροστά, διότι θέλει να συνδέσει το όνομά του με την καλύτερη εξέλιξη στη σύγχρονη ιστορία της Ένωσης.
Ο Σταύρος Αδαμίδης, όμως, δεν φαίνεται να πείθεται ότι μπορεί να μπει κάποιος τόσο ισχυρός επενδυτής στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Γιʼ αυτό ετοιμάζει το δικό του πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα χτιστεί μια ομάδα σε ελληνικές βάσεις, με μικρά συμβόλαια. «Οι Έλληνες γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΕΚ στον ελληνικό αθλητισμό και επηρεάζονται περισσότερο στα αρνητικά αποτελέσματα», είναι το δόγμα του Αδαμίδη. Έχει, μάλιστα, δρομολογήσει τις πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ, ώστε να την εμφανίσει πανέτοιμη στην έναρξη της προετοιμασίας. Ο Κοντοές και ο Μακρής είναι δύο από τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ο «Δικέφαλος», ο οποίος κοιτάζει επίσης στην Τρίπολη, αλλά και στον Ηρακλή, από τον οποίο λογικά θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις στη λήξη της σεζόν, ενώ στόχος παραμένει και ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, με το φλερτ να δρομολογείται από τον Γενάρη, όταν ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ, οπαδός της οποίας υπήρξε από μικρός.


Σχολιάστε εδώ