Νέο πρόγραμμα λίγο πριν τη λήξη!

Και όλα αυτά τη στιγμή που η έλλειψη προσωπικού για να λειτουργήσουν σωστά οι ήδη υπάρχουσες εκπομπές (έλλειψη φροντιστών, σκηνοθετών, τεχνικών, δημοσιογράφων) είναι εμφανής.
Έφυγε σχεδόν όλη η τηλεοπτική σεζόν για να ξεκινήσουν εκπομπές-σταθμοί για την ΕΡΤ όπως το «Έχεις γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά. Όταν ρωτήσαμε πότε θα ξεκινήσουν εκπομπές όπως το «Μένουμε Ελλάδα» ή κάποιες άλλες καινούργιες με τη Λένα Αρώνη, τη Βίκυ Φλέσσα, κανείς δεν ήξερε να μας απαντήσει, αφού, όπως φαίνεται, μοιάζει άτοπο για τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα στα μέσα Απριλίου ενώ η σεζόν τελειώνει στα μέσα Ιουνίου.
Ευτυχώς, από όλο αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε φέτος στην ΕΡΤ λειτούργησε εγκαίρως η πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, κάτι που έχει γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές και η τυχόν ακύρωση ή αργοπορία των εκπομπών «Πρωινή ενημέρωση» και «Συμβαίνει τώρα» θα ακύρωνε μια προσπάθεια ετών.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ βγήκε στον αέρα και η Μπήλιω Τσουκαλά, η οποία με το που άνοιξε την αυλαία του «Έχει γούστο»
εκτόξευσε τη συνολική τηλεθέαση της ΝΕΤ κατά εννέα μονάδες! Όσον αφορά όμως το θέμα ψυχαγωγία στην ΕΡΤ, αυτό είναι υπό εξαφάνιση. Η μόνη εκπομπή που ξεκίνησε σχετικά νωρίς ήταν το «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο ωστόσο φαίνεται επαναλαμβανόμενο, άκεφο και κουρασμένο.
Άφαντες από την κρατική τηλεόραση και οι σειρές μυθοπλασίας, τη στιγμή που δεκάδες ηθοποιοί είναι άνεργοι, ενώ ο κόσμος κάνει αμάν για ποιοτικές σειρές αφού κάθεται κλεισμένος από οικονομική ανέχεια στο σπίτι.


Σχολιάστε εδώ