Αύξηση πήρε ο Παπαδάκης σε… ώρες!

Πολλά είναι τα νέα για τον ΑΝΤ-1, τα οποία μας έρχονται από πολλές πλευρές, αλλά και από επίσημα στόματα… Στο θέμα για το αν ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει ή όχι την επόμενη χρονιά και ποιες είναι οι αποφάσεις του σταθμού, μάθαμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα κυριαρχεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού από τις 7 έως τις 12 το μεσημέρι, δηλαδή θα αναλάβει και τη ζώνη των Χαριτοκαραμέρων. Ο Γιώργος Παπαδάκης απέδειξε φέτος το χειμώνα ότι είναι σταθερή αξία, ότι ξέρει να ανανεώνεται και να κερδίζει τον ανταγωνισμό με γρήγορο σπιντάρισμα!

Όσον αφορά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ-1, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα στηριχτούν από το κανάλι γιατί το τελευταίο διάστημα το «10 με 1 μαζί» έχει πάρει καλή τροπή και τα παιδιά έχουν βρει ξανά τη φόρμα τους… «Στην προκειμένη περίπτωση της πρωινής εκπομπής υπήρχε πολύ έντονος ανταγωνισμός με την παρουσία και του διδύμου του MEGA. Μπορεί να έγιναν και λανθασμένοι χειρισμοί, αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν πάει καλά και αυτό θα φανεί ως το τέλος της χρονιάς», όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ-1, που ίσως ετοιμάζουν το δίδυμο για άλλα καινούργια πράγματα αφού τα παιδιά ξέρουν και από ενημέρωση και από ψυχαγωγία.

Τι θα γίνει όμως στον ψυχαγωγικό τομέα; Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το κανάλι, η αθλήτρια Πηγή Δεβετζή, η δημοσιογράφος Δήμητρα Αιγινίτη, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς και το μοντέλο Μελίνα Ζαχαράκη κλήθηκαν να ταξιδέψουν μέχρι την Αργεντινή για τα νέα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού «Wipe out» που θα δούμε στο κανάλι τους επόμενους μήνες. Ο Γιώργος Λιανός επιλέχθηκε να παρουσιάζει το παιχνίδι και ήδη βρίσκεται με τους παίκτες στη χώρα του ταγκό!

Αλλά επειδή το πρόγραμμα δεν είναι το μόνο που απασχολεί τη διοίκηση του ΑΝΤ-1 αλλά και η μορφή του καναλιού, στο μέλλον πολλά σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι για συνεργασία του ANT-1 με κάποιο άλλο κανάλι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν: «Το επόμενο διάστημα συνολικότερα στην ελληνική αγορά θα γίνουν αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Νομίζω ότι είναι μια εποχή που το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλές ανακατατάξεις στο επιχειρηματικό κομμάτι που έχει σχέση με την τηλεόραση. Στελέχη όλων των καναλιών έχουν πει κατά καιρούς ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των τηλεοπτικών καναλιών για το μέγεθος της ελληνικής αγοράς. Είναι πολύ μικρή η αγορά. Έχουν συμβεί αλλαγές σε πολύ μεγάλες χώρες. Στην Ισπανία π.χ. έχουν γίνει δύο μεγάλοι όμιλοι που ελέγχουν το σύνολο της τηλεοπτικής αγοράς. Στην Ιταλία έχουν γίνει ανάλογες συγχωνεύσεις. Στην Ελλάδα νομίζω ότι σύντομα θα δούμε τέτοιες κινήσεις και πιστεύω ότι μπορεί να είναι και προς το καλό του χώρου. Τουλάχιστον αυτοί οι παίκτες που θα μείνουν να είναι βιώσιμοι και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά τα κανάλια να μην έχουν καμία απολύτως ανασφάλεια».

Πάντως, φήμες λένε ότι είναι θέμα χρόνου ο ALPHA και ο ΑΝΤ-1 να συνεργαστούν, χωρίς να αποκλείεται και η σύσταση ενός νέου ομίλου. Για τις συγχωνεύσεις το μόνο που απομένει είναι η κατάθεση του νομοσχεδίου του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Τηλέμαχου Χυτήρη, που θα προβλέπει και θα ευνοεί τέτοιες συνεργασίες.


Σχολιάστε εδώ