Αναταράξεις στο «Πρώτο Θέμα»

Αναταράξεις, που ίσως οδηγήσουν και σε αποχωρήσεις, προκάλεσε στο «Πρώτο Θέμα» η δημιουργία μπλογκ με τίτλο iefimerida από τον Χρήστο Ράπτη, που μετέχει στη συντακτική ομάδα της εφημερίδας από την πρώτη μέρα της έκδοσής της…
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος την περασμένη Κυριακή, στο προσωπικό του δισέλιδο, είχε το παρακάτω υστερόγραφο, με όχι και τόσο απαλούς χαρακτηρισμούς για τον συνεργάτη του:
«Όταν διαπίστωσα ότι δικοί μας δημοσιογράφοι κάθονται και κάνουν τα προσωπικά τους μπλογκ ήταν… πολύ αργά για να τα απαγορεύσω! Τελικά, απ’ ό,τι κατάλαβα, κάθε δημοσιογράφος και μπλογκ, κάθε γκόμενα και Facebook. Εντάξει, ρε παιδιά, αφού γουστάρετε να γίνετε όλοι… ΑΡΙΑΝΕΣ Χάφινγκτον! Το πήρα απόφαση πως μόνο αφού ξεμπερδέψουν με το τι γράφει ο ένας τους για τον άλλο, κι όλοι μαζί με τον τρίτο, θα ασχοληθούν με την εφημερίδα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Αλλά όχι και να μας δουλεύουν κι από πάνω και να αυτοαποκαλούνται μπλογκ ”iefimerida”. Ώπα, ρε μεγάλε! Μπλογκ είσαι, όχι εφημερίδα! Δηλαδή εμείς πώς να λεγόμαστε; Μπλογκ ”Πρώτο Θέμα” και να πουλιόμαστε σαν εφημερίδα; *** Εκτός κι αν εννοείς κάτι σαν ”ΕΓΩ είμαι Η εφημερίδα”, που παραπέμπει σε επικίνδυνους παραλληλισμούς. Θυμάσαι… ”Ο” δημοσιογράφος κ.λπ. κ.λπ. Αλλά τι να σου πω που μας τρελαίνεις μια ζωή; Εδώ έγραψες ολόκληρο βιβλίο ”Εγώ ο Σαρκοζί”. Δηλαδή www.I.Sarko! Αϊ-αϊ-αϊ! Η εφημερίδα σας πονάει!».
Σημείωση: Το βιβλίο «Εγώ ο Σαρκοζί» το έχει γράψει ο Χρήστος Ράπτης. Η συνέχεια άραγε ποια θα είναι;


Σχολιάστε εδώ