Τελειώνει ο Κόντης από την ΠΑΕ Άρης

Παράλληλα μέτρησε και η διάθεση ανθρώπων που επηρεάζουν τις εξελίξεις για απεμπλοκή από το παρελθόν και τη δημιουργία μιας νέας ομάδας σε ασφαλώς πιο χαμηλό μπάτζετ, προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.
Μία επιλογή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι ο Νίκος Λυράκης. Αλλά μπορεί ο ρόλος να δοθεί και σε κάποιον πρώην παίκτη της ομάδας, όπως ο Σταύρος Λαμπριάκος. Φυσικά και δεν έχει την εμπειρία, αλλά μπορεί να συνεργαστεί με τον νυν προπονητή Σάκη Τσιώλη, ενώ στην ελληνική αγορά είναι αποδεκτός. Ούτως ή άλλως οι «κίτρινοι» απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια ένα σημαντικό δίκτυο γνωριμιών και επαφών, μέσα από τις οποίες μπορούν να βρουν παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά, χωρίς να τους κοστίζει ο κούκος αηδόνι, όπως συνέβη σε αρκετές περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.
Το βάρος των επιλογών, πάντως, θα πέσει στην ελληνική αγορά. Παράλληλα οι «κίτρινοι» θα αναζητήσουν παίκτες και στην Ανατολική Ευρώπη. Ακόμα και στη Ρουμανία έχει γίνει σκάουτινγγ με αφορμή τη σχετικά καλή απόδοση του Κάρλος Τόχα, αλλά και δυο-τρεις παίκτες που ανακάλυψε ο Ηρακλής στην ίδια αγορά και, μάλιστα, με περιορισμένο κόστος.


Σχολιάστε εδώ