Περικοπές, απολύσεις και εθελουσία στην ατζέντα του ΔΟΛ!

Μετά τον Όμιλο Μπόμπολα, όπου όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο πολλά από τα μέχρι τώρα ισχύοντα είναι στον αέρα, και υπάρχει σκέψη ακόμα και για διακοπή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου, αναδιατάξεις και περιορισμοί μαγειρεύονται στον ΔΟΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψυχάρης ζήτησε στοιχεία για το προσωπικό και τη δραστηριότητα του κάθε συντάκτη, αλλά και καταγραφή των εκτιμήσεων για ποιους τους λόγους για τους οποίους δεν ανεβαίνει η κυκλοφορία. Όλα αυτά τα στοιχεία θα ληφθούν υπʼ όψιν για αλλαγές που θέλει να κάνει ο Ψυχάρης, αλλά και περικοπές μισθών και μειώσεις στο προσωπικό είτε με εθελουσία είτε με απολύσεις.

Τελείωσε ο Νέζης

Στο μεταξύ, ο οικονομικός διευθυντής του ΔΟΛ κ. Νέζης (που είχε θητεύσει και διοικητής της ΔΕΗ) αποχωρεί μετά την απόφαση του Ψυχάρη να μην ανανεωθεί η σύμβασή του. Λέγεται ότι υπήρξε σοβαρή διαφωνία Ψυχάρη – Νέζη. Συγκεκριμένα ότι ο κ. Στ. Νέζης πρότεινε στον πρόεδρο – διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού να προχωρήσει σε πώληση περιουσιακών στοιχείων και να μην επενδύσει εκ νέου σε δανεισμό. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή και επήλθε η παραίτηση.

Αναταραχή στον ΣΚΑΪ

Ξαφνικά, 15 απολύσεις έγιναν την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Πρόκειται για πολύ γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Άρης Χατζηστεφάνου και η κόρη του Πέτρου Ευθυμίου. Από τον Μελωδία απολύθηκε η Όλγα Λασκαράτου, η οποία έκανε πολύ καλές εκπομπές. Οι απολύσεις προκάλεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, αναστάτωση. Για την κάλυψη των κενών που δημιουργήθηκαν, ανακλήθηκε άτομο που ήταν σε άδεια.


Σχολιάστε εδώ