Αρνούνται να χρεωθούν στον ΠΑΟ τις περικοπές

Τα λόγια του Πολέμη μάλιστα άγγιξαν το σύνολο των οπαδών, καθώς ξεκαθάρισε ότι θέλει τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό, όπως στο μπάσκετ. Ο Τζίγγερ ζήτησε από τους υπόλοιπους μετόχους να αναφερθούν σε συγκεκριμένα ποσά, αλλά μόνο ο Πολέμης μίλησε για αύξηση 25 εκατ. ευρώ και δεσμεύθηκε να βάλει αυτός το ποσοστό του. Μόνο που τα χρήματα που του αναλογούν είναι ελάχιστα μπροστά σε εκείνα που θα κληθούν να βάλουν οι βασικοί μέτοχοι.
Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι περικοπές σε αποδοχές συμβολαίων και οι πωλήσεις κάποιων παικτών είναι επιτακτική ανάγκη. Όπως σωστά διευκρίνισε ο Τζίγγερ, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα γράψαμε πριν από δύο εβδομάδες, η τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού έχει ημερομηνία λήξεως, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των περισσοτέρων παικτών.
Συνεπώς θα χρειαστούν μεταγραφές και, μάλιστα, πολλές σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Το ερώτημα που γεννάται είναι ποιος θα πάρει την απόφαση για περικοπές χωρίς να βρεθεί στο στόχαστρο του κόσμου και δίχως να δεχθεί πυρά από την αντιπολίτευση. Γι’ αυτό και το πλάνο προβλέπει πρώτα τη συρρίκνωση του ποσοστού που διαθέτουν όσοι απλώς ενδιαφέρονται για αντιπολίτευση και έπειτα να γίνουν οι απαιτούμενες περικοπές. Επειδή, όμως, όπως σας έχουμε γράψει πρόσφατα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να καταστεί ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, θα γίνουν μεν οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, με την προσθήκη αξιόλογων παικτών, αλλά όχι με παράλογες δαπάνες, όπως συνέβη τα δύο πρώτα χρόνια της πολυμετοχικότητας.


Σχολιάστε εδώ