Όλη η ΑΕΚ πέφτει πάνω στον Παππά

Η αδειοδότηση της ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης περιόδου μοιάζει με θαύμα αυτές τις μέρες. Και στην εποχή μας δεν γίνονται θαύματα. Οι διοικούντες την ΠΑΕ εξαντλούν τις πιθανότητες να βρουν νέους επενδυτές που είτε θα αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών είτε θα μπουν ως συμπαίκτες. Οι περισσότερες πόρτες, ωστόσο, κλείνουν στη θέα του Σταύρου Αδαμίδη και ο διασυρμός της προηγούμενης Κυριακής από τον Ολυμπιακό γκρέμισε ό,τι έχτισε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ειδικά μετά και τις αντιδράσεις των οπαδών που πήγαν στα Σπάτα και στο ξενοδοχείο, στο οποίο καταλύουν οι «κιτρινόμαυροι».
Λύση στον ορίζοντα, βέβαια, δεν φαίνεται να υπάρχει παρά τις προσπάθειες που κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης να βγάλει άσους από το μανίκι. Να, σαν τον Κώστα Μακρή, ο οποιος διαθέτει τα οικονομικά εχέγγυα να αναλάβει την ΠΑΕ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τεράστια περιουσία του έχει περάσει ουσιαστικά στον πλήρη έλεγχο της οικογένειάς του που δύσκολα θα του επιτρέψει να ασχοληθεί με ένα εγχείρημα, που θα απαιτεί χρήματα κάθε τρεις και λίγο.
Ο μοναδικός που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, λοιπόν, είναι ο Πέτρος Παππάς. Αλλά ο νυν μεγαλομέτοχος έχει ξενερώσει τόσο με τη συμπεριφορά των οργανωμένων, όσο και από τις επιλογές όσων εμπιστεύτηκε στο τιμόνι της ΠΑΕ.


Σχολιάστε εδώ