Ο… αντάρτης του ΠΑΣΟΚ

Ο… αντάρτης του ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι και κάτι νέο, αφού πάντα, μια ζωή, ήταν… αγύριστο κεφάλι, δεν συμβιβάστηκε με καρέκλες πουλώντας τα πιστεύω του, μπορεί να τον έθεσε εκτός η ηγεσία του κόμματός του και προσωπικά ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, που ξέχασε ότι στις δύσκολες στιγμές στάθηκε δίπλα του, τον στήριξε, όταν πολλοί από αυτούς που είναι σήμερα Ηρακλείς του ήταν απέναντι, ή σφύριζαν αδιάφορα, έχει αποκούμπι, μπορεί να πάει στη Γρανάδα, όπου το 1983, όπως θα θυμάστε, εισέβαλε η Αμερική (επί Ρέιγκαν).
Κι αυτό ήταν η αφορμή να γνωρίσει τη γυναίκα του, τη Χέιζελ Αν Γουίλιαμς, που την περασμένη βδομάδα μαζί με την κόρη τους και την αδελφή της και μια φίλη της επισκέφθηκε τον Βαγγέλη στα… λημέρια του, τη Βουλή.
Στο περιστύλιο τραβηγμένη η φωτογραφία. Από αριστερά η Γιοβάνα Νόβακ, η κόρη του βουλευτή με τη Χέιζελ Αν Γουίλιαμς, μετά η σύζυγος και μητέρα και η αδελφή της Ντέσιμα Γουίλιαμς, πρέσβειρα της Γρανάδας στον ΟΗΕ, και ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, που δεν κρύβει τη χαρά του. Που όπως μας έλεγε, είχε κι ένα… καλό για μένα η αμερικανική εισβολή στη Γρανάδα. Ποιο; ρώτησα έκπληκτος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, ήταν η αφοπλιστική απάντησή του.


Σχολιάστε εδώ