Ματιές του Άρη στον Μπάξτερ

Η απόδοση του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό επανέφερε κάποια χαμόγελα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά την ήττα. Φυσικά δεν λύθηκαν αυτόματα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους «κίτρινους». Αλλά το συγκεκριμένο ματς μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την αντεπίθεση στο Πρωτάθλημα με στόχο τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης στην Ευρωλίγκα. Οι άδειες κερκίδες στο Αλεξάνδρειο, ασφαλώς και κάνουν ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια του Σλόμπονταν Σούμποτιτς και των παικτών του, αλλά στην ΚΑΕ ελπίζουν ότι μέσα από την αγωνιστική βελτίωση θα αυξηθεί η παρουσία του κόσμου στο κλειστό.
«Ας κερδίσουμε τον Ηρακλή και όλα θα αλλάξουν», λένε στην ΚΑΕ. Ποντάρουν πολλά, μάλιστα, στο γεγονός ότι στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης μπορεί να προκύψει ως αντίπαλος ο ΠΑΟΚ και έτσι να συσπειρωθούν οι οπαδοί της ομάδας.
Παράλληλα, όμως, οι «κίτρινοι» άρχισαν το σκάουτινγκ για την επόμενη σεζόν και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι του Μπάξτερ. Ο αμερικανός φόργουορντ του Ηλυσιακού κάνει πράγματα και θαύματα στην Α1 και δείχνει ικανός να παίξει σε ομάδα με υψηλότερες απαιτήσεις. Στον Άρη, λοιπόν, τον έχουν τσεκάρει και μπορεί να αποτελέσει μία από τις πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.


Σχολιάστε εδώ