ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ένας από τους λόγους που σκέφτεται σοβαρά ο Τζίγγερ να δραστηριοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό είναι ότι το προφίλ του Παναθηναϊκού δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από τις συμπεριφορές άλλων παραγόντων που αφήνουν να αιωρούνται διάφορα ή αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους για το μέλλον τους στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Αρωγός του Βαρδινογιάννη στην προσπάθεια να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη θα ‘ναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ καταλαβαίνει ότι έφτασε η στιγμή να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ΠΑΕ μέσα από τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και κυρίως με την αναβάθμιση του ρόλου του. Όπως φαίνεται από τις κινήσεις των υπολοίπων μετόχων, με τη συμμετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο Βαρδινογιάννης και ο Γιαννακόπουλος θα αυξήσουν και τα ποσοστά τους και ουσιαστικά θα γίνουν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Έτσι, θα περιορίσουν σημαντικά τη δυναμική που διέθεταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας, οι οποίοι χάνουν διαρκώς πόντους στην εκτίμηση των φίλων της ομάδας, ακόμα και των οργανωμένων οπαδών, παρά τις καλές σχέσεις τους με αρκετούς συνδεσμίτες.

Κερδίζει πόντους και στη Σούπερ Λίγκα

Οι προθέσεις του Τζίγγερ γίνονται αντιληπτές και από την προσπάθειά του να αυξήσει την επιρροή του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα. Η πρότασή του να μπαίνει στον κουμπαρά της διοργανώτριας αρχής κι ένα ποσοστό από τα έσοδα που εισπράττουν όσες ομάδες αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις μικρομεσαίες ομάδες, διότι βλέπουν ότι έτσι θα μοιραστούν ένα σεβαστό ποσό που θα τις βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη περίοδο που βιώνουν οι περισσότερες απ’ αυτές. Φυσικά, η πρόταση των «πρασίνων» δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί, διότι εξαρτάται και από τις διαθέσεις των παραγόντων που διοικούν τους υπόλοιπους εκπροσώπους στις διεθνείς διοργανώσεις. Αλλά όπως κινούνται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δύσκολα θα μπορέσουν να εκφράσουν αντιρρήσεις είτε ο Ολυμπιακός είτε η ΑΕΚ. Ειδικά οι «ερυθρόλευκοι» που διατηρούν αυτή την εποχή με το μέρος τους την πλειοψηφία των ΠΑΕ και, ασφαλώς, δεν θέλουν να τη χάσουν.

Ο Τζίγγερ, πάντως, έστειλε το μήνυμα ότι είναι εδώ και μαζί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο αποτελούν τους εγγυητές για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού», το οποίο ταλαιπωρήθηκε απ’ όσους μπήκαν στην ΠΑΕ την εποχή της πολυμετοχικότητας απλώς και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους και όχι από αγάπη ή αφοσίωση στον σύλλογο. Ο Βαρδινογιάννης και ο Γιαννακόπουλος, όμως, αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει και ετοιμάζονται να το κάνουν άλλη μία φορά.


Σχολιάστε εδώ