Ποιοι πηγαίνουν στην ΕΡΤ3

Ιδού η λίστα των εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ3, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Νίκο Σωτηριάδη. Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στη «Διαύγεια», ως δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη οδεύουν στην ΕΡΤ3 οι εξής: Ιωάννης Αγγέλου, Εμμανουέλα Αγγουράκη, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Καλλιόπη Ζάραλη, Ελένη Ζέργα, Μαρία Ζερβοχωρίτου, Αθανάσιος Ιωαννίδης, Βαρβάρα Καζαντζίδου, Δήμητρα Κεχαγιά, Δέσποινα Κρητικού, Απόστολος Λυκεσάς, Βασίλης Μάστορας, Εύα Μέρτζου, Κωνσταντίνος Μπούρης, Όλγα Νίκου, Αλέξανδρος Ντούβης, Αργυρώ Πέτσα, Παρθένα – Δέσποινα Ουζουνίδου, Αλεξία Τζιώνα, Μιλτιάδης Τρούμπαλος, Ευαγγελία Τσαπανίδου, Μαρία Χατζηδημητρίου. Στην Κοζάνη θα συνεργαστεί η δημοσιογράφος Λαζαρίτσα Σπυρίδου και στις Βρυξέλλες ο Αθανάσιος Αθανασίου.
Ως ηχολήπτες ραδιοφωνίας προσλαμβάνονται 3 άτομα, η Φωτεινή Βίλλη, ο Παναγιώτης Γερομανώλης και ο Στέφανος Ιακωβίδης, και στην ίδια ειδικότητα στην τηλεόραση οι Αλέξιος Μπουλαμάτσης, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Τσολάκης και Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος.
Ως γραφίστες προσλαμβάνονται οι Ευστάθιος Αποστολίδης, Χαράλαμπος Βεζυργενίδης και Δήμητρα Νέδα και ως σκηνοθέτης ο Ιορδάνης Μερενίδης. Στην κατηγορία των εικονοληπτών ανεβαίνουν στην ΕΡΤ3 οι Μάριος Θεοφιλόπουλος, Περικλής Παπαζέκος, Χρήστος Σπατόβαλης και Παναγιώτης Φαϊτατζόγλου, ως συντονιστές σκηνής και βοηθοί η Αικατερίνη Γραμματικοπούλου και ο Σταύρος Νταής.
Τέλος, ως μοντέρ οι Ηλίας Γεωργακόπουλος, Βασίλης Διγκόλης, Στέλιος Καφετζάκης και Παναγιώτης Τραπεζανίδης.


Σχολιάστε εδώ