Εκ Κρήτης το email της χρεοκοπίας…

Email που προκάλεσε πανικό με την προβολή που πήρε στο διαδίκτυο και είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν στο εξωτερικό πάνω από 100.000.000 ευρώ από καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.
Ο δράστης εντοπίστηκε και είναι, Μιχάλη, στην άλλη άκρη από το Λασίθι σου. Και καθόλου δεν είναι το λαβράκι που περίμενες…
Πρόκειται για έναν σαραντάχρονο φανοποιό από τα Χανιά (έδρα του Μητσοτακαίικου) και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία και από κει και πέρα ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει για την άσκηση δίωξης.
Τώρα φανοποιός και να ξέρει τόσο καλά τα τραπεζικά και τα οικονομικά λίγο περίεργο δεν είναι; Όπως και η υποδοχή που βρήκε από το διαδίκτυο χωρίς να προηγηθεί κάποια διασταύρωση. Μάλλον έχουν δίκιο εκείνοι που από την πρώτη στιγμή μίλησαν για βρώμικα τραπεζικά κυκλώματα απʼ έξω με πρόσβαση και σε κάποια ακραία δικά μας, όπως σημειώναμε στο προηγούμενο φύλλο μας.
Ο εντοπισμός του αποστολέα του email είναι άλλη μια επιτυχία του διευθυντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος μάλιστα είχε κατέβει στα Χανιά για να ταυτοποιήσει το ίχνος…


Σχολιάστε εδώ