Σκέψεις στον Πειραιά για ανταλλαγή του Ντουντού με νεαρό Βραζιλιάνο

Ο ισπανός τεχνικός έδωσε στον Ντουντού την ευκαιρία κόντρα στον Εργοτέλη, αλλά ο παίκτης δεν την αξιοποίησε και έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε να ρίξει στο γήπεδο τον Ιμπαγάσα. Ο Βαλβέρδε αποτελούσε το τελευταίο στήριγμα του Ντουντού, ο οποίος θα κληθεί πλέον να προχωρήσει σε μείωση αποδοχών, διότι, όπως λένε στον Πειραιά, «οι αποδοχές του κάθε παίκτη είναι ανάλογες με την προσφορά του».
Είναι αμφίβολο, ωστόσο, εάν θα αποδεχθεί ο Βραζιλιάνος τη μείωση που θα του προτείνουν οι «ερυθρόλευκοι». Όπως ακούγεται στο περιβάλλον του, ο Ντουντού θα ζητήσει να πάει δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του για να βρει τον καλό εαυτό του και να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από έξι μήνες ή έναν χρόνο.
Κάτι τέτοιο, βέβαια, δύσκολα θα το αποδεχθούν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και έτσι αρχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να γίνουν ανταλλαγή με τον εκ των αρχηγών της πειραϊκής ομάδας.
Στη Βραζιλία, άλλωστε, υπάρχουν αρκετά ταλέντα που και μπορούν αμέσως να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά και έχουν μεταπωλητική αξία. Συνεπώς μπορεί να γίνει η ανταλλαγή και να βγουν όλοι κερδισμένοι ή, στη χειρότερη των περιπτώσεων, να μειώσουν στο Λιμάνι τη χασούρα. Ούτως ή άλλως, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση δύο μέσων, οπότε ο Ντουντού θα βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, ειδικά εάν γυρίσει υγιής ο Ουρτάδο και δικαιολογήσει την επιλογή του Βαλβέρδε.


Σχολιάστε εδώ