20 εταιρείες για τα 20 χρόνια της «Ελπίδας»!

Το 2010 αποτελεί για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» ορόσημο, αφενός λόγω της ολοκλήρωσης του μεγάλου οράματος της ανέγερσης του πρώτου Ογκολογικού Νοσοκομείου για παιδιά στην Ελλάδα, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και ονομάστηκε «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», και αφετέρου λόγω της συμπλήρωσης 20 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συλλόγου δίπλα στο άρρωστο παιδί και την οικογένειά του.
Στο πλαίσιο αυτής της επετείου ο σύλλογος πραγματοποίησε τη δράση «20 εταιρείες για τα 20 χρόνια της ”Ελπίδας”», καλώντας 20 εταιρείες με μακροχρόνια και πρωταγωνιστική παρουσία στην οικονομική ζωή της χώρας μας να ενισχύσουν τους σκοπούς του.
Το κάλεσμα του συλλόγου είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ, που δείχνει ότι και σήμερα, σε μέρες βαθιάς ύφεσης, η κοινωνική αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στον επιχειρηματικό χώρο παραμένουν υψηλό επίπεδο και αυτό είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.
Τα χρήματα διατέθηκαν για τις ανάγκες του νέου νοσοκομείου και οι εταιρείες που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της «Ελπίδας» ήταν: Anisma Films, BCA College Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών ΑΕ, Βιοχαρτική ΑΒΕΕ, Γιώτης ΑΕ, Damma Holding SA, Danaos Shipping Co LTD, Demo ABEE, EKKA AE-EKKA Αυτοκίνητα & EKKA Σκάφη, Endeavor Lines, Excel Maritime Carriers LTD, Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ, Iolcos Hellenic Maritime Enterprises Co LTD, Irika Shipping SA, Ι & Σ Σκλαβενίτης ΑΕΕ, Μυτιληναίος ΑΕ Όμιλος
Επιχειρήσεων, Όμιλος Fourlis, Safety Management
Overseas SA, Stavros Daifas Marine Enterprises SA, Wind Ελλάς, Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία.


Σχολιάστε εδώ