το Ζιζάνιο

Τώρα βγήκε στη δημοσιότητα και η φορολογική του δήλωση, όπου το καθαρό ποσό που είχε πάρει είναι 6.434,49 ευρώ… Έλεος, Μιχάλη… Αν ζούσε ο μπάρμπας σου θα είχες ιστορίες… Θα σε διέγραφε… === Ξεχνάς, φίλε Πάγκαλε… Τότε, το ʼ61, δεν λέγονταν «αγανακτισμένοι πολίτες» αλλά «αντιφρονούντες», που έστηνε το παρακράτος κατά των στελεχών της ΕΔΑ, όταν πήγαιναν να μιλήσουν σε συγκεντρώσεις. Και θύμα τους ήταν ο Λαμπράκης από τους Γκοτζαμάνηδες. Περνάνε τα χρόνια, η μνήμη εξασθενεί… === Το είδα κι αυτό! Την Ντόρα να τρέχει να κάνει ψήφους του Βερβεσού, του υποψήφιου για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ! Για να μη βγει ο Αδαμόπουλος που ανήκει στη ΝΔ! Η κοπέλα έχει στο αίμα της την αποστασία… Κι όσο βουλιάζει τόσο η κακία θα χτυπάει ταβάνι… Βλέπω πάντως να κερδίζεις, Ντόρα, άλλη μια περιφανή… ήττα! === Εκείνος ο λεβέντης της «Εξόρμησης», ο Κώστας Τζεβελέκος, που είχε πάρει από το υπουργείο Εξωτερικών αρκετά εκατομμύρια για την… αποναρκοθέτηση του Λιβάνου και μετά πολύ περισσότερα για την ίδια δουλειά στο Κόσοβο και στην Πρίστινα, έδωσε ποτέ λογαριασμό; Έχω πάντως την απορία, τι σχέση είχε με τις νάρκες… Ένας δημοσιογράφος δεν ήταν; Ή του είπαν πάρε κι εσύ; Χρήσιμο θα ήταν αν ο Εισαγγελέας ξεσκόνιζε κι αυτήν την… αθώα ιστορία… === Δεν του αρέσουν του κ. Νταβούτογλου οι Έλληνες, αλλά τα λεφτά τους τα θέλει. Πάνω από 15.000 αντίτυπα πούλησε «Το στρατηγικό βάθος» στη χώρα μας… Τα κονόμησε δηλαδή ο θεωρητικός της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας… Σε καλή μεριά, αγά μας…

***

Περαστικά του πρωθυπουργού μας. Με την υπόμνηση ότι ο ιός Η1Ν1 αρχίζει από… ήττα! Πολιτική, εννοείται…

***

ΚΑΤΙ περισσότερο από επιτυχημένη είναι, καθʼ ομολογία ελλήνων αλλά κυρίως ευρωπαίων βουλευτών, η θητεία του Π. Ευθυμίου στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ. Έτσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη αν τον προσεχή Ιούνιο επανεκλεγεί για μια δεύτερη θητεία. Στην πρόσφατη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στη Βιέννη η πτέρυγα των βουλευτών της Δεξιάς ανακοίνωσε ότι δεν θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο και ότι θα στηρίξει το πρόσωπο που θα προτείνουν οι Σοσιαλιστές.

***

Ψιθυρίζεται ότι πάλι κάποιοι ξύπνιοι τα κονόμησαν. Έπαιξαν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετοχές Εθνικής και Alpha όταν ανακοινώθηκε η πρόταση για φιλική συγχώνευση. Λένε μάλιστα ότι αυτό που επηρέασε πολλούς παίκτες ήταν η θετική δήλωση του υπουργού Οικονομικών, που θεωρήθηκε ότι για να το λέει άρα η κυβέρνηση ξέρει ότι θα γίνει. Τώρα ξεσκονίζει τα κιτάπια ο Εισαγγελέας.


Σχολιάστε εδώ