«Προσγειώνεται» και πάλι…

«Προσγειώνεται» και πάλι στην κεντρική πολιτική σκηνή της Αχαΐας ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος θα είναι στις προσεχείς εκλογές –όποτε κι αν γίνουν– υποψήφιος βουλευτής με τη σημαία, πάντα, της ΝΔ.
Ο επί σειρά ετών πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της φιλελεύθερης παράταξης στην Αχαΐα είχε αποχωρήσει από την πολιτική τα τελευταία χρόνια μια και, όπως έλεγε, η πολιτική είχε πάψει να τον… εμπνέει! Ωστόσο η εντιμότητά του και η μεγάλη διείσδυση που έχει στον κόσμο δεν άφησαν αδιάφορους τους ιθύνοντες της ΝΔ, οι οποίοι εδώ και καιρό τον… πολιορκούσαν προσπαθώντας να τον… πείσουν να αλλάξει γνώμη. Κάτι που κατάφεραν προχθές, με αποτέλεσμα ο έμπειρος πολιτικός να ετοιμάζεται για νέους αγώνες…

***

ΚΙ ενώ η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας απέκρουε… μετά βδελυγμίας τις (επικοινωνιακού χαρακτήρα) αναφορές του Γ. Καρατζαφέρη περί εκλογικής συνεργασίας, ο βουλευτής του κόμματος Δ. Σταμάτης επαναλάμβανε τις παλαιότερες απόψεις του περί συνένωσης των κομμάτων που κινούνται στον χώρο της Κεντροδεξιάς.
Η αναφορά του αυτή προκάλεσε πολλά νεύρα στη Λ. Συγγρού κι έτσι ο κ. Σταμάτης υποχρεώθηκε να προβεί σε διορθωτικές δηλώσεις. Στη βάση ότι παρερμηνεύθηκαν (πάλι…) οι δηλώσεις του και ότι κάθε φορά που αναφέρεται στην Κεντροδεξιά δεν μιλάει για κόμματα, αλλά για το σύνολο των πολιτών που την αποτελούν.


Σχολιάστε εδώ